Έχασε το σκύλο του, όμως τον εντόπισαν άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ Κοζάνης (Φωτογραφίες)

30 Δεκεμβρίου 2018
21:22

 

Δύο μέρες πριν ο σκύλος ενός συμπολίτη μας ξέφυγε και χάθηκε. Προχθές όμως αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ Κοζάνης, του επιφύλασσαν το καλύτερο <<δώρο>> για τη νέα χρονιά, καθώς βρήκαν το συμπαθέστατο τετράποδο και το επέστρεψαν στον ιδιοκτήτη του. Τις τελευταίες μέρες του έτους θα τις περάσουν μαζί!

Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας

9 σχόλια

  • Μπράβο στα παιδιά Αξιέπαινη η κίνηση τους Το καλύτερο δώρο τόσο για το τετράποδο όσο και για το αφεντικό του για το νέο έτος και πάντα με περισσότερη προσοχή μην ξανασυμβεί.

  • Αν επιτίθονταν σε κανένα μικρο το Ροτβαιλερ, δε θα ήταν όλοι τόσο χαρούμενοι.
    Φαντάζομαι η Ελληνική Αστυνομία έκανε το καθήκον της και επέβαλε και το πρόστιμο που ορίζει η νομοθεσία.

  • Έτσι ξαφνικά ξέφυγε κ χάθηκε το σκυλί, έτσι ξαφνικά μπορεί να άρπαζε κάποιον είτε μεγάλο είτε μικρό, έτσι ξαφνικά τα σκυλιά κυκλοφορούν στους δρόμους κ επιτιθονται και έτσι ξαφνικά χωρίς λόγο οι πολίτες φοβούνται κ φωνάζουν για τα αδέσποτα δουλευόμαστε τώρα πως το έχασε δλδ ένα τέτοιο σκυλί κ αν γινόταν κάτι θα έφταιγε ο κόσμος που θα φώναζε άιντε βρε τώρα. Μπράβο φυσικά στην αστυνομία που το βρήκαν κ πρόστιμο στον ιδιοκτήτη που του ξέφυγε.

  • 1) Ελεγχθηκε αν ο σκύλος ήταν δηλωμένος;
    2) Υπηρχε τσιπάκι στον σκύλο;
    3) Είναι εμβολιασμένος;

    Αν δεν ισχύουν τα παραπάμω ή ένα απο αυτά, επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα πρόστιμα;

    • Πολυ σωστα τα ερωτήματα! Ρωτάτε όμως αν εχουν σκανερ; Που κανονικά θα έπρεπε να εχει και η δημοτική αστυνομια,αλλα που…

      • Αν ζητήσεις τα νόμιμα έγγραφα του σκύλου
        Αναγράφεται αν είναι τσιπαρισμενος.
        Δυστυχώς έλεγχος δεν υπάρχει.
        Αγοραζουν σκύλους από Βουλγαρία και δεν τους δηλώνουν ποτε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.