Έτοιμο τo 4o τεύχος της Προθήκης, του “δελτίου βελτιώσεως”, της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης – Τι αναφέρει ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παναγιώτης Δημόπουλος

2 Ιανουαρίου 2019
06:06

To 4o τεύχος της Προθήκης, του “δελτίου βελτιώσεως” της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης, τυπώθηκε. Η Προθήκη είναι πλέον από το 2017 μέρος της συστατικής πράξης του Νομικού Προσώπου, είναι δηλαδή υποχρέωση του φορέα να την εκδίδει. Μια μέρα θα έχει την σημασία της, δεν έχω καμία αμφιβολία.

Προς το παρόν τώρα πίσω στο αργό ξεκίνημα, στο 4ο αυτό δελτίο συνεισέφεραν τις σκέψεις και τα γραπτά τους στις 82 σελίδες του οι:

Μυρούλα Μαππούρα, Χριστίνα Ματιάκη, Νικόλαος Μουτσόπουλος, Χιονία Μπλιάτκα, Νάνος Βαλαωρίτης, Σάκης Αναστασόπουλος, Δέσπω Λιάλιου, Βασίλης Καραγιάννης, Δημήτρης Σκρέκας, Ράνια Δόδουρα, Κωνσταντίνος Ματζανάρης, Παναγιώτης Πτωχούλης, Χάρης Γαρουνιάτης, Εμμανουήλ Τράγιας, Κατερίνα Πενιρτζή, Τάνια Βουδούρη, Ιωάννα Μπαλαμπανίδου, Θεόδωρος Ταγκάλογλου, Έλενα Παπαδάκη, Μπάμπης Τσινικοσμάογλου και Μιχάλης Μάτσας.

Εθελόντρια συντάκτρια η δρ. κλασικής φιλολογίας Κατερίνα Δημοπούλου, αδελφή μου εξ ου και ο εθελοντισμός. Την ευχαριστούμε. Όλο αυτό ξεκίνησε με το “κάνε μας ένα newsletter”.

Την στοιχειοθεσία διεκπεραίωσε η Αννίτα Κουτσονάνου. Βοήθησαν και άλλοι πολλοί, αλλά μου ξεφεύγουν.

Να το διαβάσετε. Νομίζω είναι ήδη τιμολογημένο και προς πώληση στο γκισέ. Αν όχι, σε λίγες εβδομάδες θα είναι.

Στις φωτογραφίες το εξώφυλλο, και ο Ψαριανός με τον Δελιαλή σε κάποια βόλτα (από το άρθρο του Δ. Σκρέκα).

5 σχόλια

  • o δημος των εθελοντων κολλητων σε διαφορες θεσεις – το παραμυθι της αριστερας στην καλυτερη τοπικη του εκδοχη – μια μερα πολυ συντομα το σχολιο μου θα εχει την σημασια του – ειμαι σιγουρος – τοτε που θα σας αντικαταστησουν καποιοι και η μηχανη θα παρει επιτελους μπρος με συγχρονους ορους και προοπτικες – οχι του χρονοντουλαπου θα που σας εδωσε την μια και μοναδικη ευκαιρια διοικησης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.