Όλα ήταν σχεδιασμένα και προσεκτικά μελετημένα από τον Κώστα, προκειμένου να κάνει στην κοπέλα του μια ξεχωριστή πρόταση γάμου, όσο ξεχωριστή είναι και αυτή στη ζωή του τα τελευταία 2  χρόνια. Οι ημέρες των Χριστουγέννων και η ειδυλλιακή ατμόσφαιρα που δημιουργείται από τα πολύχρωμα λαμπιόνια και τα χριστουγεννιάτικα στολίδια, αποτελούν το ιδανικό σκηνικό για μια παραμυθένια πρόταση. Έτσι λοιπόν, επέλεξε την πιο μαγική βραδιά του χρόνου, αυτή της παραμονής των Χριστουγέννων, για να ζητήσει από την αγαπημένη του Αργυρώ να τον παντρευτεί, ελπίζοντας σε ένα «ΝΑΙ»… Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, έτσι όπως τα διηγήθηκε στο veriotis.gr το ζευγάρι.


 

Ο Κώστας Τζαμπάζης και η Αργυρώ Παππά, είναι ένα νεαρό ζευγάρι από την Πτολεμαΐδα που είναι μαζί εδώ και δυο χρόνια. Ο Κώστας αποφάσισε να κάνει μια πρωτότυπη και καλοσχεδιασμένη πρόταση γάμου στην Αργυρώ, που θα τους έμενε αξέχαστη. Έτσι και έγινε. Επέλεξε να γίνει παραμονή Χριστουγέννων στη Βέροια, μέσα στο παραμυθένιο εορταστικό σκηνικό στο «Ονειροχωριό» και μάλιστα με τη βοήθεια του Άι Βασίλη. Προκειμένου να γίνουν όλα άψογα, ο Κώστας επισκέφθηκε μόνος του το χώρο λίγες ημέρες νωρίτερα, για να κανονίσει τις λεπτομέρειες. Από την φωτογραφική και κινηματογραφική κάλυψη του γεγονότος, μέχρι την… προετοιμασία του Άγιου Βασίλη, που θα είχε καθοριστικό ρόλο στην έκπληξη!
Την παραμονή των Χριστουγέννων, ο Κώστας και η Αργυρώ έφτασαν στη Βέροια, επισκέφθηκαν το «Ονειροχωριό» και αφού απόλαυσαν το γεύμα τους, έκαναν βόλτα για χριστουγεννιάτικες selfies. Φτάνοντας στο σπιτάκι του Άι Βασίλη, το ζευγάρι μπήκε μέσα και η Αργυρώ σαστισμένη άκουσε τον Άγιο Βασίλη να τους καλωσορίζει με τα ονόματά τους. Αφού τους ζήτησε να κάνουν από μια ευχή, της έδωσε μια γυάλα με το «Αιώνιο Τριαντάφυλλο», λέγοντάς της, «η μαγεία κρύβεται στα ροδοπέταλα». Μέσα στα ροδοπέταλα κρυβόταν το κόκκινο κουτάκι που περιείχε το δαχτυλίδι. Τότε ήταν που ο Κώστας το πήρε στα χέρια του, γονάτισε, το άνοιξε και έκανε την πρόταση γάμου, εισπράττοντας το πιο γλυκό «ΝΑΙ»! Κώστα και Αργυρώ η ώρα η καλή! Δείτε καρέ – καρέ την πιο χριστουγεννιάτικη πρόταση γάμου που έγινε στη Βέροια:>

Πηγή veriotis.gr