Η διεθνούς φήμης Ελληνίδα σοπράνο, Κασσάνδρα Δημοπούλου, νέα καλλιτεχνική διευθύντρια στο Δημοτικό Ωδείο στα Σέρβια Κοζάνης

3 Ιανουαρίου 2019
11:28

Η Κασσάνδρα Δημοπούλου,σοπράνο διεθνούς φήμης με αξιόλογη παρουσία στο εξωτερικό,εξελέγη καλλιτεχνική διευθύντρια στο Δημοτικό Ωδείο στα Σέρβια Κοζάνης.

Μετά την επιλογή της,απευθυνόμενη στους Απόδημους ΄Ελληνες, η Δημοπούλου δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενη που μου δίνεται η ευκαιρία να ασκίσω επιτέλους τα καθήκοντα καλλιτεχνικής διεύθυνσης στα Σέρβια, τον γενέθλιο τόπο της μητέρας μου και έναν τόπο εξαιρετικά σημαντικό από συναισθηματικής άποψης για μένα. Σύντομα οι μαθητές του Ωδείου θα βρεθούν ενεργοί σε πολύ ενδιαφέροντα και σημαντικά καλλιτεχνικά προγράμματα και εκδηλώσεις εντός κι εκτός Σερβίων. Θεωρώ καθήκον μου να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου στην ιδιαίτερη πατρίδα μου, γιατί ο τόπος αυτός το αξίζει. Όσοι δεν γνωρίζετε τα Σέρβια, καλώς να ορίσετε και σας υπόσχομαι ότι θα περάσετε πολύ όμορφα!”

Πηγή https://ellinikifoni.gr

17 σχόλια

  • Συγχαρητήρια στο κορίτσι!!!Μας άφησε άφωνους στο πρόσφατο Ορατόριο στην Αίθ. Τέχνης!!! Πολύ τυχερά τα Σέρβια μα και η περιοχή μας όλη!!!!

  • Υπάρχει επίσημη ενημέρωση; δεν έχω δει καμία ανάρτηση στη διαύγεια. Μια απόφαση υπάρχει στην διαύγεια για τον εν ενέργεια καλλιτεχνικό διευθυντή με τον οποίο επικεφαλής λειτουργεί το ωδειο

  • Καλή επιτυχία! Η διεθνής φήμη δεν είναι εγγύηση για θέση διοίκησης βέβαια. Ας ελπίσουμε να την βλέπουμε εμείς και τα παιδιά μας στο ωδείο.

    • Καλημέρα και χρόνια πολλά. Συμφωνώ ότι η διεθνής φήμη δεν είναι εγγύηση για θέση διοίκησης όπως έχουμε δει όλοι πολλές φορές στην Ελλάδα να γίνεται. Παρ’ολα αυτά, δεν έχετε λόγο να ανυσηχείτε, διότι είμαι ήδη μια πετυχημένη καλλιτεχνική διευθύντρια σε ιδιωτική εταιρία και έχω αποδείξει ότι μόλις σε 5 χρόνια, μπορώ να φέρω αξιοσημείωτη οικονομική και καλλιτεχνική πρόοδο. Το σπίτι μου στα Σέρβια με περιμένει, όπως περιμένω κι εγώ εδώ και 4 μήνες την νόμιμη απόφαση που επιτέλους πάρθηκε με πλειοψηφία στις 31/12/2018. Δεν έχετε να φοβάστε τίποτε, μόνο ωραία πράγματα περιμένουν εσάς και τα παιδιά σας, αρκεί να έχουμε όλοι καλή διάθεση για δημιουργία. Ανυπομονώ να σας συναντήσω όλους, έναν-έναν.

      • “δεν έχετε λόγο να ανυσηχείτε, διότι είμαι ήδη μια πετυχημένη καλλιτεχνική διευθύντρια σε ιδιωτική εταιρία και έχω αποδείξει ότι μόλις σε 5 χρόνια, μπορώ να φέρω αξιοσημείωτη οικονομική και καλλιτεχνική πρόοδο”

        σας εύχομαι καλή επιτυχία. Την επιτυχία την πιστοποιούν οι χρήστες μιας υπηρεσία όχι ο παροχός της.
        Επίσης η λέξη ανησυχείτε γράφετε όπως το γράφω εδώ.
        υγ μία ερώτηση: τι εννοείται “εδώ και 4 μήνες την νόμιμη απόφαση”; υπήρχε κάποια παράνομη απόφαση; ο εν ενεργεία καλλιτεχνικός διευθυντής είναι παράνομα διορισμένος; διότι από όσο γνωρίζω και την περυσινή χρονιά ο ίδιος άνθρωπος ήταν σε αυτή την θέση. Ήταν παράνομα; από όσο γνωρίζω με την ενασχόλησή μου στο αντίστοιχο ωδείο της Κοζάνης, για την πρόσληψη υπάρχει αξιολόγηση από εγκεκριμένη επιτροπή αξιολόγησης που αποτελείται από πιστοποιημένους για αυτή την δουλειά καλλιτέχνες.

        • Να συμπληρωσω ανωνυμε οτι για την διεκδίκηση θεσης καλλιτεχνικου διευθυντη αρμοδια ειναι η επιτροπη επιλογης προσωπικου κι οτι ο προηγουμενος διευθυντης τουλαχιστον ειχε ολα τα απαραιτητα τυπικα προσοντα που οριζει το υπουργειο πολιτισμου για αυτην την θεση

  • Περιποιεί ιδαίτερη τιμή για το ωδείο Σερβίων η επιλογή μιας κορυφαίας σοπράνο, της Κασσάνδρας Δημοπούλου, στη θέση της καλλιτεχνικής διευθύντριας! Τη θαυμάσαμε στην οπερέττα “Βαφτιστικός” και στο
    “Ορατόριο των Χριστουγέννων” στην πόλη της Κοζάνης, ως “Τόσκα” στο ΜΜΘ, καταπληκτική “Περουζέ” στο Ηρώδειο το καλοκαίρι με υπέροχη σκηνική παρουσία! Καλή δύναμη στα νέα σας καθήκοντα αγαπητή Κασσάνδρα Δημοπούλου! Αιώνια θαυμάστριά σας!

  • Καλή επιτυχία και συγχαρητήρια αλλά από όσο έχω μάθει η επιτροπή επέλεξε άλλον υποψήφιο! Τον ξέρετε το άνθρωπο; Γιατί τον υποτιμάτε έτσι και επέλεξε το ωδειο τελικά την σίγουρα αξιολογη κα Κ. Δ.; Για να διοικήσεις δεν χρειάζεται να είσαι διεθνής φήμης σοπράνο αλλά ικανός και με γνώση στο καλλιτεχνικό κομμάτι. Είχατε προβλήματα με τον άλλον υποψήφιο ο οποίος ήταν και πέρσι στο ωδείο; Από όσο γνωρίζω κανένα παιδί και κανένας γονιός δεν είχε πρόβλημα.

  • Καλή επιτυχία και συγχαρητήρια!!! Μας άφησε άφωνους στο πρόσφατο Ορατόριο στην Αίθουσα Τέχνης και στο Μέγαρο Μουσικής.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.