Σύλληψη 33χρονου σε περιοχή της Φλώρινας για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας – Σε βάρος του εκκρεμούσε επίσης και απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σερρών

3 Ιανουαρίου 2019
12:32
Κανένα σχόλιο

Συνελήφθη χθες (02-01-2019) το απόγευμα σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, 33χρονος ημεδαπός για κλοπή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, καθώς επίσης εκκρεμούσε σε βάρος του και απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σερρών.

Συγκεκριμένα, ο προαναφερόμενος χθες (02-01-2019) τις πρώτες πρωινές ώρες, αφού εισήλθε από ανασφάλιστη θύρα σε οικία 42χρονης ημεδαπής σε περιοχή της Φλώρινας, αφαίρεσε ένα (1) tablet και μία (1) βιντεοκάμερα και προκάλεσε φθορές σε ηλεκτρονική συσκευή και σε τοίχο της οικίας.

Ύστερα από επισταμένες αναζητήσεις των αστυνομικών, εντοπίστηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου ο 33χρονος σε περιοχή της Φλώρινας και συνελήφθη.

Συνεχιζόμενης της έρευνας διαπιστώθηκε ότι, σε βάρος του 33χρονου εκκρεμούσε και απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σερρών, με ποινή φυλάκισης (2) μηνών και (15) ημερών για παραβάσεις του Δασικού κώδικα, κακόβουλη βλασφημία και απειλή.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Φλώρινας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.