kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: O Γ. Κουκουλιός, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Ε. Σημανδράκου

4 Ιανουαρίου 2019
10:35

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, ο Γιώργος Κουκουλιός, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΑΠΘ, στέλεχος της Αναπτυξιακής Δυτικής Μακεδονία,ς με εμπειρία στα ενεργειακά και στις τηλεθερμάνσεις, στις εκλογές του Μαΐου το 2019, θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Ε. Σημανδράκου. Στο παρελθόν διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΠΕΠΟΚ. Ασχολείται για πρώτη φορά με την τοπική αυτοδιοίκηση.

Η Χύτρα

15 σχόλια

  • Να ένας ακόμη ικανός άνθρωπος. Τεχνοκράτης και καταρτισμένος άνθρωπος. Καλή επιτυχία Γιώργο. Ανθρώπους σαν εσένα χρειάζεται ο τόπος μας.

  • Ο Γιωργος χαιρει μεγαλης εκτιμησης στους συναδελφους του και ειναι ιδανικος για να ασκησει διοικηση. Ειναι σπουδαιος τεχνοκρατης, γνωστης των θεματων που καλειται ο αυριανος Δημος να αντιμετωπισει και εχει ηγετικες ικανοτητες και τον διαπνεει πνευμα συνεργασιας.

  • Υποψήφιος Δήμαρχος που δεν αποχωρίζεται την καρέκλα του Αντιπεριφερειάρχη ..Που τα Γρεβενά έχουν μόνο.παραπονα από την θητεία του Που εμφανίζεται με Αλεξίπτωτο στα κοζανιτικα κοινά Που θέλει λίγο από ΣΥΡΙΖΑ λίγο από ΠΑΣΟΚ λίγο από Νέα Δημοκρατία …Που αναγγέλλει νοσοκομείο καινούργιο χωρίς να είναι αρμοδιότητα του .. Ένταξει αλλά Θυμίζει Τσίπρα του 2015

    • Νομίζω ότι έχετε καταληφθεί από πανικό. σε λίγο έρχετε και ο κατάλογος πεπραγμένων με τα έργα στην Π.Ε Γρεβενών και τότε θα δούμε τι θα πείτε.
      Κοζάνη Μπροστά. Τέλος στις αργομισθίες.

      • Βαγγέλη, αν είχες τέτοιο φοβερό και τρομερό βιογραφικό και έργο στην περιφέρεια θα έμενες εκεί. Δεν θα πηδουσατε από το βυθιζομενο καράβι όλοι οι ματαιοδοξοι υποψήφιοι δημαρχοι Κοζάνης και Πτολεμαΐδας… Θα ανακοινώνεις συνέχεια υποψήφιους γιατί ξεκινάς από το μηδέν. Αν θα έχουν όλοι αυτοί απήχηση στον κόσμο, υπομονή 5 μήνες.

  • Συγχαρητήρια στον κ. Σημανδράκο. Με την επιλογή αυτή αποδεικνύει ότι θέλει πραγματικά να πάει την Κοζάνη μπροστά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.