18 δημοτικά οχήματα και ιδιωτών, επιχειρούν, αυτή τη στιγμή, σε όλο το δήμο Κοζάνης

4 Ιανουαρίου 2019
11:28

18 δημοτικά οχήματα και ιδιωτών, επιχειρούν, αυτή τη στιγμή, σε όλο το δήμο Κοζάνης. Σύμφωνα με την τελευταία πληροφόρηση, έχουν “περάσει” κεντρικούς και κύριους δρόμους πολλαπλές φορές και επιχειρούν και σε παράδρομους αλλά η κατάσταση είναι δύσκολη λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και των χιονοπτώσεων.  Το Κέντρο Επιχειρήσεων του δήμου Κοζάνης αξιολογεί διαρκώς την κατάσταση,  με βάση τις έκτακτες ανάγκες που διαμορφώνονται, ενώ και το διαθέσιμο προσωπικό, για λόγους ασφαλείας εναλλάσσεται. Παράλληλα γίνεται διαχείριση δυνάμεων και εξοπλισμού καθώς τα καιρικά φαινόμενα θα συνεχιστούν για αρκετές μέρες.

7 σχόλια

  • Κύριοι το χιόνι το καθαρίζουν όταν είναι μαλακό και φεύγει πανεύκολα.

    Το να βασανίζεις το εργατικό προσωπικό να σπάει πάγο και να κάνουν τα οχηματα τους δρόμους ξυράφι με τις ξύστρες γιατι δεν προνόησες δείχνει ασχετοσύνη.

    Βγάλατε μια ανακοίνωση γιατί έπεσε κράξιμο.

    • Λίγο σεβασμό στους ανθρώπους που εδώ και 2 μέρες είναι έξω για να κρατήσουν τους δρόμους ανοιχτούς. Και χθες έξω ήταν αλλά χιόνισε παλι

      • Από σεβασμό το είπα αλλά από την απάντηση σου μάλλον του δήμου είσαι και σίγουρα όχι εργάτης.

        Εφόσον πάγωσε το πρώτο χιόνι μετά τελείωσε το παραμύθι.

        προφανώς επειδή καθάρισε ο κεντρικός και δείχνουμε μερικές φωτογραφίες όλα είναι καλά.

        Μάλλον δεν έχεις ιδέα το άθλημα απλά κάνεις κομμάτικη προπαγάνδα.

  • Η προ κουκουλοπουλου εποχή σε πληροφορω ήταν πολύ καλύτερη και με λιγότερα μηχανήματα ..
    ουδέποτε η κεντρική πλατεία ήταν πατινάζ επί Παγούνη .

    Και μονοπάτια υπήρχαν και αλάτι …Μπλέξαμε με πανυγηρτζιδες με βεγγαλικά ..

  • ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΟΙΣ ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΩΡΕΒΟΥ..ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΓΙΑ ΑΠΟΚΛΙΣΤΙΚΑΝΕ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΗΣ ΨΗΦΩ…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.