Παράπονο αναγνώστριας στο kozan.gr: “Στην Χαραυγή Koζάνης οι δρόμοι μας είναι γεμάτοι χιόνι “

4 Ιανουαρίου 2019
11:34

Στην Χαραυγή οι δρόμοι μας είναι γεμάτοι χιόνια, τα παιδιά μας πηγαίνουν στην δουλειά, έχω την μάνα μου με προβλήματα υγείας, δεν πληρώνουμε τα του Δήμου; Δεν το καταλαβαίνω! Δεν μπορούμε να βγούμε από το σπίτι ούτε για ψωμί!  Και έχουμε χιόνι! Αρκετό!

Αναγνώστρια (Δ.Ε.)

14 σχόλια

  • Ελα βρε παιδιαααα ας ηρεμήσουμε λίγο…Όταν ειμασταν παιδιά οι γονεις μας ανοιγανε τουνελ για να παμε σχολειο…ελεος γίναμε χειρότεροι απο τους Αθηναίους…αλλα και απο την αλλη η αλήθεια ειναι πως το μεσο(βλεπε ΜΜΕ)δίνει βημα…ε να μην εχουμε να λέμε

  • Ειμεθα δήμος σουρδιας αφου!!!
    Πηγαίνεις στο δήμο και σου λένε χρωστάς είκοσι ευρω.
    Τους λες από τι ?
    Από πρόστιμο?
    Σου λεν: δεν ξέρουμε κύριε, πρέπει να εξοφλήσετε για να γίνει η δουλειά σας και τα περαιτέρω.
    Ρωτάς από που θα ενημερωθείς για της προέλευση του χρέους,
    Σου λέει δεν ξερω,απλά πληρωσε.
    Ε κατόπιν ότι συνέβη δεν φέρω καμιά ευθυνη.

  • Καμια λογική. Λιγο υπομονη ρε παιδια, δε γινεται ο δημος να ειναι σε καθε δρομο σε ολο το νομο. Χιονι πολυ εριξε, υπομονη 1-2 μερες!

  • Που ειναι το κρατος; Αντί να σπεύσει το ΕΚΑΒ, η Πυροσβεστική και σύσσωμη η Αστυνομία στη Χαραυγή, κάθονται και αποχιονίζουν τις εθνικές οδούς. ΝΤΡΟΠΗ!

    • Διόδια,τέλη κυκλοφορίας, δημοτικά τελη,παρκομετρα,παράβολα στο δήμο για οποιαδήποτε δραστηριοτητα,τα θέλουν στην ώρα τους ομως.
      Όταν θα έρθει η ώρα για πληρωμή θα τους πούμε βουρ για τις εθνικές οδους.
      Χρυσή αυγή να ξεβρωμισει ο τόπος ραγιαδες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.