Πτολεμαΐδα: «Ανάσα» για τους πωλητές Λαϊκών Αγορών

4 Ιανουαρίου 2019
12:35

«Ανάσα» για τους πωλητές των Λαϊκών Αγορών, η τροπολογία που πέρασε πρόσφατα από την Βουλή, βάσει της οποίας, αφαιρείται η υποχρέωση της ασφαλιστικής και φορολογικής ενημερότητας για την θεώρηση των  αδειών έκθεσης προϊόντων, διαφορετικά, μετά τις 15 Ιανουαρίου, το 70% των επαγγελματιών θα έπρεπε να αναστείλουν τη δραστηριότητα τους. Τα παραπάνω αναφέρει ο Πρόεδρος του Σωματείου Πωλητών Λαϊκών Αγορών Βιομηχανικών Προιόντων  Νομού Κοζάνης, Γιώργος Γερασιμόπουλος, αναγνωρίζοντας τη συμβολή στην επιτυχή έκβαση της υπόθεσης αυτής, κυβερνητικών βουλευτών, του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, και ειδικότερα του συνηγόρου του Πολίτη, με τον τελευταίο φορέα, να αποφαίνεται από την πρώτη στιγμή, για την αντισυνταγματικότητα του Νόμου. Μετά την θετική αυτή εξέλιξη, θα πρέπει Δήμοι και Περιφέρεια να επανεξετάσουν το θέμα της λειτουργίας των Λαϊκών Αγορών, και να ικανοποιήσουν το αίτημα του Σωματείου, για τον ορισμό ενός Αυτοδιοικητικού οργάνου, ένα σε κάθε Π Ε, που θα αναλάβει να επιλύσει όλα τα προβλήματα των Λαϊκών Αγορών.

ΕΡΤ Κοζάνης

2 σχόλια

  • ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΕ ΓΕΡΑΣΙΜΟΠΟΥΛΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑΜΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ , ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ . ΑΥΤΗ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΚΑΙ Η ΑΤΑΞΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΟ.

    ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Ο ΛΥΚΟΣ !!

  • Χρωστούν σε δήμους
    Χρωστούν στο κράτος
    Χρωστούν παντου.
    Και όπως λέει και το άρθρο σχεδόν το 70% αυτών χρωστουν.
    Παρόλα αυτά ξανά τους δίνει αβάντα το κομματικό κρατος.
    Τι φταίει το υπόλοιπο 30% που πληρωνει????
    Άσε που αυτό το σωματείο εκπροσωπεί τους πωλητές και όχι τους παραγωγούς που κάνουν τριπλάσια δουλειά!!!
    Κανονίστε όταν θα βγείτε για ελέγχους σδοε τμήμα εμπορίου και σεκιουριτυ να είστε έτοιμοι για το ντου των φτωχών και τυρρανισμενων παραγωγων.
    Ανοίγουν και δεκαμετρους πάγκους οι έμποροι μαζί με όλα τα κομφορ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.