Δήμος Κοζάνης: Αυτή τη στιγμή προτεραιότητα έχει η αντιμετώπιση προβλημάτων στα σημεία που υπάρχουν ανεμοσούρια και στη διάνοιξη των δρόμων προς τις κτηνοτροφικές μονάδες

5 Ιανουαρίου 2019
11:03

Με όλη του τη διαθέσιμη δύναμη σε μηχανήματα και προσωπικό επιχειρεί από τα ξημερώματα της Πέμπτης ο Δήμος Κοζάνης στην προσπάθεια του αποχιονισμού. Μετά τη νέα χιονόπτωση της Παρασκευής ο Δήμος Κοζάνης επιχείρησε σε αντίξοες συνθήκες και σε όλη τη διάρκεια της νύχτας, στην πόλη της Κοζάνης και σε όλη την έκταση του Δήμου ώστε να κρατηθούν αρχικά οι κεντρικοί δρόμοι ανοιχτοί και στη συνέχεια και οι υπόλοιποι ενώ έχουν πέσει και δεκάδες τόνοι αλατιού. Αυτή τη στιγμή προτεραιότητα έχει η αντιμετώπιση προβλημάτων στα σημεία που υπάρχουν ανεμοσούρια και στη διάνοιξη των δρόμων προς τις κτηνοτροφικές μονάδες. Το τηλέφωνο του Κέντρου Επιχειρήσεων 2461026909, είναι από την πρώτη στιγμή στη διάθεση των πολιτών. Ο Δήμος Κοζάνης αισθάνεται την υποχρέωση να συγχαρεί όλους όσους εργάζονται στον αποχιονισμό (εργαζόμενοι στο Δήμο και συνεργαζόμενοι επαγγελματίες) και να ευχαριστήσει τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων και τους δημότες για την καλή συνεργασία.

12 σχόλια

  • Η μεγάλη διαφορά κύριοι του δημαρχείου: πόσο εύκολα ( και ανόητα) δηλώνατε έτοιμοι και πόσο δύσκολα τρέχετε τώρα με τέτοιες ανακοινώσεις να καλύψετε την ανικανότητά σας.
    Το προλαμβάνειν κρείττον εστί του θεραπεύειν!
    Αυτή είναι και η ευθύνη σας: να είστε έτοιμοι για τα δύσκολα. Αλλά πού, 5 χρόνια δεν το καταλάβατε, τώρα θα ξεκουνηθείτε….!

    • Ακριβές το σχόλιό σου αγαπητέ μου η κατάσταση στον δήμο Κοζάνης είναι Επιεικώς απαραδεκτη Δεν είχαμε 1 μέτρο χιόνι ή δεν ήμασταν ενημερωμένοι για το τι καιρικά φαινομενα θα επικρατούσαν Δυστυχώς!

    • Αλάτι υπήρχει και ρίχνεται, τα μηχανήματα δουλεύουν,υπάλληλοι υπάρχουν σε βάρδιες, συμβάσεις με ιδιώτες υπάρχουν, σχέδιο υπάρχει, κέντρο επιχειρήσεων υπάρχει, το μοναδικό τηλέφωνο για τους πολίτες υπάρχει, όλα αυτά δούλεψαν και δουλεύουν.Τι εννοείται εσείς προετοιμασία;

      • Σου απάντησε ο 12:18.
        Καλές οι δικαιολογίες σας αλλά δυστυχώς ΑΥΤΟ που ζούμε είναι το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
        Προφανώς όλο αυτό είναι δύσκολο να το καταλάβεις. Γι αυτό και δεν μπορείς και να λύσεις το πρόβλημα γιατί το υποτίμησες . Αμ δεν είναι όλα τύχη κύριοι: προκύψατε από τύχη, δεν φτάνει όμως μόνο αυτή.

      • φαντάζομαι, είσαι κάποιος υπάλληλος που απλά τρολάρει.Η κάποιος που τον χτύπησε το αλκοόλ στις γιορτές.Δεν εξηγείται αλλιώς. Με 15 εκατοστ χιόνι παρέλυσε όλη η πόλη, κανένα μηχάνημα του δήμου εδώ και δύο μέρες δεν πέρασε στην περιοχή πέριξ του νοσοκομείου, αλλά και σχεδόν σε όλη την πόλη.
        Ντροπή.

  • Αυτό που κανεί σας δεν ξέρει τι του φταίει και παντού και πάντα κάτι είναι λάθος και στραβό να το κοιτάξετε.
    Σας είδα τα προηγούμενα χρόνια Ελβετία είσασταν και τώρα σας έλειψε!!!!!
    Αφήστε την αντιπολίτευση και όταν σχολιάζετε δώστε λύσεις εσείς οι εξυπνοι.Δυστυχώς όμως μάλλον και τα επόμενα χρόνια στην μιζέρια θα είστε.

  • Σου απάντησε ο 12:18.
    Καλές οι δικαιολογίες σας αλλά δυστυχώς ΑΥΤΟ που ζούμε είναι το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
    Προφανώς όλο αυτό είναι δύσκολο να το καταλάβεις. Γι αυτό και δεν μπορείς και να λύσεις το πρόβλημα γιατί το υποτίμησες . Αμ δεν είναι όλα τύχη κύριοι: προκύψατε από τύχη, δεν φτάνει όμως μόνο αυτή.

  • Μία Κοζανίτικη απάντηση (Παπαγιάννης παλαιός Δήμαρχος για οσους θυμούνται)σε όλους τους μίζερους που γκρινιάζουν λές και υπάρχει ο τρόπος να εξαφανιστεί το χιόνι απο τους δρόμους σε χρόνο μηδέν : ΑΣΣΣ

  • Ο αποχιονισμός στην οδό Κωνσταντίνου Τσατσου έγινε με ένα εργολαβικο φορτηγάκι με λεπίδα όσο το πλάτος του,χωρίς να φύγουν τα χιόνια από το οδόστρωμα και χωρίς να πέσει αλάτι
    με αποτέλεσμα η κυκλοφορία να γίνεται με κίνδυνο λόγω της κατηφόρας.
    Το αυτοκίνητο αυτό δεν είναι αποχιονιστικο μηχάνημα δεν κάνει την δουλεία άλλα εμείς οι φορολογουμενοι δημοτες πληρώνουμε.
    Ερωτώ τον υπεύθυνο Δ/ντη τεχνικών Υπηρεσιών Του δήμου εάν αυτό το αυτοκίνητο έχει άδεια για τέτοια δουλειά !!
    Νομίζω ότι μόνο τα μηχανήματα έργου έχουν άδεια για να κάνουν αποχιονισμό??

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.