kozan.gr: Τι έκανε ένας κτηνοτρόφος στο Μαυροδένδρι Κοζάνης όταν είδε μερικά ζαρκάδια έξω από το στάβλο του να αναζητούν τροφή και νερό με αυτές τις δύσκολες καιρικές συνθήκες – Το ωραίο μήνυμά του προς άλλους κτηνοτρόφους (Φωτογραφίες)

9 Ιανουαρίου 2019
07:56

 

Τι έκανε ένας κτηνοτρόφος στο Μαυροδένδρι Κοζάνης όταν είδε μερικά ζαρκάδια έξω από το στάβλο του να αναζητούν τροφή και νερό με αυτές τις δύσκολες καιρικές συνθήκες παγετού; O λόγος για τον κ. Αναστάσιο Θεοδωρίδη, ο οποίος, ανέβασε το παρακάτω βίντεο στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, στέλνοντας κι ένα ωραίο μήνυμα του προς άλλους κτηνοτρόφους

26 σχόλια

    • Εσύ φαντάζομαι κάθε μέρα κάνεις τα αυτονόητα εεε;; Όπως τώρα ας πούμε; Μμμμ φαντάζομαι… Ο καλός Σαμαρείτης. Ότι τί; Είναι αυτονόητο και συνηθισμένο με τέτοιον καιρό να ταΐζουν οι κτηνοτρόφοι τα άγρια ζώα; Έχεις δει πολλούς; Και δεν κατηγορώ. Έχουν τα δικά τους προβλήματα, ειδικά με τέτοιες συνθήκες. Αλλά μην λέμε μπούρδες. Ας πούμε και ένα μπράβο και ας προβάλλουμε και μια καλή συμπεριφορά. Μόνο τα κακά να βγάζουμε και να κράζουμε;

    • Μαλλον ζεις σε αλλο πλανητη,γιατι πλέον το “αυτονόητο” ειναι,ο καθε ανεγκεφαλος που πετυχαινει ζαρκαδάκια να τα σκοτωνει για να φαει σαν μην πω τι…

      • εσυ είσαι σε άλλο πλανήτη και έχεις και άγνοια, τα ζαρκάδια πλέον είναι πάρα πολλά και θα έπρεπε να ανήκουν στα θηρεύσιμα είδη. Σε όλη την ευρώπη θηρεύονται τεράστιοι αριθμοί ζαρκαδιών, στην ελλάδα των λαμογιών και των ΜΚΟ δεν θηρεύονται για να επιδοτούνται οι απατεώνες της ζωοφιλίας και της οικολογίας.

        • Είπε ο άνθρωπος που έχει χόμπι να σκοτώνει ζώα με σφαίρες και να βλέπει αίμα. Και μη μου αρχίσεις τώρα τις ιστορικές αναδρομές για το κυνήγι. Έλεος. Κάποτε ήταν ανάγκη. Αν δεν έχω να φάω, θα σκοτώσω κι εγώ. Αν έχω το σούπερ μάρκετ δίπλα μου και μου αρέσει να σκοτώνω, ένα θέμα το έχω…. Πως να το κάνουμε; Οι ΜΚΟ είναι λαμόγια εε; Ενώ η βιομηχανία που σχετίζεται με το κυνήγι είναι Αγία. Για δες για τι τζίρους μιλάμε… Μιας και είσαι και μέγας γνώστης.

          • είσαι μέγας υποκριτής, τρώς το σφαγμένο του χασάπη από άλλα χέρια ματωμένα αλλά δήθεν κόπτεσαι γι αυτό που θα θηρεύσω και θα φέρω εγώ στο τραπέζι μου….πιο υποκριτής πεθαίνεις

          • μόνος το λες, είναι βιομηχανία και έχει πολλούς εργαζόμενους σε επιχειρήσεις και αποδίδει φόρους στα κράτος και στα ασφαλιστικά ταμεία, η βιομηχανία των απατεώνων των ΜΚΟ δεν προσφέρει τίποτα από τα παραπάνω παρά υψηλούς μισθούς σε λαμόγια και ψεύτικες μελέτες, θυμάμαι ότι επί Παπανδρέου του ποδηλάτου επιδοτούσαμε και την διάσωση του αιγαιόγλαρου

        • το ζαρκάδι ανήκει στην ομάδα χαμηλής ανησυχίας ως προς την πληθυσμιακή κατάσταση, στην Γαλλία θηρεύονται περίπου 500.000 άτομα, στην κεντρική ευρώπη ξεπερνούν αυτόν τον αριθμό. Σωστή η ενέργεια τος κτηνοτρόφου, έτσι και αλλιώς οι μόνοι που ταΐζουν σε περιόδους βαρυχειμωνιάς τα άγρια ζώα είναι είτε κυνηγετικοί σύλλογοι είτε κτηνοτρόφοι-αγρότες οι επαγγελματίες ψευτοφιλόζωοι του πληκτρολογίου που πεθαίνουν για τα σκυλιά προτιμούν την ζεστασιά της κουβέρτας στο σπίτι

  • Ωραία ρε φίλε έκανες το καλό που έτσι πρέπει τι μας το δείχνεις για να σε πούμε μπράβο; Κάνε το καλό και κρατά το για τον εαυτό σου για να έχει αξία πραγματική.

    • Κατι δεν καταλαβες φιλος…το διευκρινίσε ο άνθρωπος πως το κανει για παράδειγμα…για να το κανουν κι αλλοι συνάδερφοι του…ενημερωση ηταν εν ολίγοις πως υπάρχουν τετοια ζωα…έλεος με τις κακίες

      • Καμία κακία εσύ το λες αυτο. Ότι και να πεις μέσα από ένα βίντεο, αυτοί που είναι να κάνουν κάτι θα το κάνουν. Κάναμε τα αυτονόητα είδηση.

  • Οι ζωοφιλοι πλέον θεωρούνται μόνο αυτοί που έχουν σκυλιά τα άλλα ζώα ποσως τους ενδιαφέρουν.εγω αναρωτιέμαι,τα ελάφια στο δάσος του Αγίου Δημητρίου στον Ελλήσποντο ποιος τα φροντίζει το χειμώνα;

    • Οι Έλληνες έτσι είμαστε.γκρινια κι αλληλοεπικριση.ο καλός ο λόγος δε μας είναι εύκολος.ασχετο με το θέμα αλλά σχετικό με την αλληλοφαγωμαρα τις προάλλες κάνοντας ένα σχόλιο για τον Πόντο οι Θράκες και οι μικρασιάτες αντέδρασαν σφόδρα.θεωρωντας εαυτούς πιο πρόσφυγες από τους άλλους.τετοιος λαός είμαστε.

  • Οι Έλληνες έτσι είμαστε.γκρινια κι αλληλοεπικριση.ο καλός ο λόγος δε μας είναι εύκολος.ασχετο με το θέμα αλλά σχετικό με την αλληλοφαγωμαρα τις προάλλες κάνοντας ένα σχόλιο για τον Πόντο οι Θράκες και οι μικρασιάτες αντέδρασαν σφόδρα.θεωρωντας εαυτούς πιο πρόσφυγες από τους άλλους.τετοιος λαός είμαστε.

  • Το αυτονόητο σωστά πόση από εμάς δεν έχου ν δώσει φαι σε ζαρκάδι το πολύ 1 στους 10 η υπόλοιπη στάνταρ η ζαρκάδι η αγριογούρουνο φυσικά πλάκα κάνουμε τωρα

  • Ποπό τόση κακία όλοι αν είναι δυνατόν κ τι πειράζει αν το έβγαλε σε βίντεο κ πιο το πρόβλημα σας να πείτε ένα μπράβο μόνο χωρίς κακίες κ στην τελική αν δν σας ενδιαφέρει το θέμα προσπεράστε το, είναι ανάγκη να βγάζετε κακίες έλεος, μπράβο στον κτηνοτρόφο γιατί πολύ λίγοι το κάνουν αυτό να φροντίζουν ζώα.

  • Μπράβο ρε Τάσο έτσι να βοηθάμε τα ζώα ίδιος με αυτές τις παγωνιες κρίμα είναι, κ παρεμπιπτόντως εποιδη διάβασα πολλά αρνητικά κ ειρωνικά σχόλια αν δν αρέσει σε κάποιους το θέμα του κτηνοτρόφους ας το προσπέραση δν είναι ανάγκη να βγάζετε κακίες, ούτε είναι αυτονόητο ότι κάποιοι θα έκαναν το ίδιο που έκανε ο συγκεκριμένος, κάποιοι μπορεί να το σκότωναν γιατί το κάνουν κ αυτό.

  • Τουλάχιστον αυτός εκανε ενα καλο και το εδειξε…η άλλη που εβαλε το μαγιο και βγηκε στο χιονι τι εκανε? για να μας δειξει το σωμα της ή το ποσο ψωνιο είναι?

    • Ακριβώς έτσι μάλλον τέτοια θέλουν κάποιοι να βλέπουν κ δν είναι ευχαριστημένοι με τπτ για όλα έχουν μια κακία κ μια αρνητική απάντηση, σωστό δν βρίσκουν τπτ κ μάλλον εποιδη κ αυτοί οι ίδιοι δν είναι σωστοί.

  • Ολοι ψοφιοι για παρεξηγηση ειστε..και ολοι αμεσως να γινετε “νταηδες”… μακαρι οι περισσοτεροι να εισασταν “ανθρωποι” οπως ο κυριος στο βιντεο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.