kozan.gr: Καθυστέρηση στην έναρξη εργασιών του νέου Κέντρου Υγείας Σιάτιστας

9 Ιανουαρίου 2019
10:22
Κανένα σχόλιο

 

Αν και η υπογραφή της σύμβασης του έργου, “Ανέγερση νέου κέντρου υγείας Σιάτιστας” (ύψους 1.255.459,72 € με αναθεώρηση και ΦΠΑ), με την ανάδοχο εταιρεία, πραγματοποιήθηκε στις 09-10-2018, από τότε μέχρι σήμερα δεν έχει εκτελεστεί καμία απολύτως εργασία. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του kozan.gr, που αναδεικνύει το θέμα,  το εγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα αναφέρει ως ημερομηνία έναρξης των εκσκαφών την ημερομηνία 05-11-2018, ενώ  για την οργάνωση του εργοταξίου την ημερομηνία 02-11-2018. Η αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας, απέστειλε, χθες 8/1/2019,  έγγραφο προς την από την ανάδοχο εταιρεία, με το οποίο ζητά, εντός προθεσμίας δεκαεπτά (17) ημερών, δηλαδή έως 25-01-2019,  να εκδόσει την άδεια χρήσης εκρηκτικών από την Αστυνομία και να υποβάλει προς έγκριση το Πρόγραμμα Ποιότητας Έργου και διάφορα ακόμη, καθώς και  να γίνει εγκατάσταση εργοταξίου στο έργο.

kozan.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.