Kλειστά τα σχολεία και οι Παιδικοί Σταθμοί, την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου, στο δήμο Κοζάνης

9 Ιανουαρίου 2019
14:06

 

Με απόφαση του Δημάρχου Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου θα παραμείνουν κλειστά, λόγω των καιρικών συνθηκών.

 

Λόγω των καιρικών φαινομένων οι Δημοτικοί παιδικοί σταθμοί και οι παιδικοί σταθμοί της Κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Κοζάνης δε θα λειτουργήσουν την Πέμπτη 10 / 1 (Νέα ενημέρωση ώρα 17.50)

40 σχόλια

  • Οι Παιδικοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά?
    εχουν αντοχές τα μικρουλια και οι μπαμπάδες/ μαμάδες πιο πολλες

    Σε όλο τον κόσμο μόλις χιονίσει δε δουλεύει ΤΙΠΟΤΑ

  • Δεν θελω αρνητικα σχολια για το δημαρχο!!! Μπραβο Λευτερη πολυ καλα επραξες ,γιατι με τοσο κρυο πρεπει καποιος να ξεπαγωνει τα νερα απο γραματικια αλλιως θα τα δουμε ανασκελα

  • Παράταση γιορτών κατά μια ακόμη εβδομάδα…

    Οι μαθητές και γονείς που χαίρονται, ακριβώς αυτό τους αξίζει. Μια ζωή χωρίς παιδεία.

    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΟΖΑΝΗ

    • Γιατί προσφέρει τιποτα το σχολείο πέρα από τα φροντιστήρια που καλύπτουν ορθά τι διδακτέα ύλη …Χωρίς να υπάρχει ισότητα στη παιδεία γιατί χωρίς λεφτά δύσκολα σπουδάζεις πλεον !! Αυτό τα παιδιά που πάμε τριτη λυκείου δεν κάνουμε σωστό μάθημα για να καταλάβουμε κάτι από το σχολείο οπότε η παιδεία δεν κολλάει πουθενά στο παράγοντα ότι είναι κλειστά τα σχολεία
      ….

    • Κι εσένα όμως δεν σε βλέπω πολύ ζεστό. Δεν λες να διαβάσεις κανένα βιβλίο.. Πάνω από το πληκτρολόγιο στημένος όλη μέρα.

    • Πλάκα κάνεις ε; είναι 8 έξω έχει 20 πόντους χιόνι και από κάτω πάγο δεν σταματά να χιονίζει και εσύ λες ότι τα έκλεισε χωρίς λόγο άκου φίλε εγώ δεν θέλω ούτε να σπάσω κάτι ούτε να πάω από ψύξη

    • Ποτέ δεν είναι αργά. Κάθε χρόνο γίνονται πανελλήνιες και κατατακτήριες εξετάσεις. Έλα να δεις τη γλύκα. Έλα να σου δώσω και ύλη για τις εξετάσεις, ασεπ, χάρτη Ελλάδας, τηλέφωνα από ξενοδοχεία, ό, τι θες.

      • Έλα να σε πάρω στο χωράφι πονηρουτσικε φίλε μου.
        Έλα να δεις τι σημαίνει δουλεια.
        Υπόψιν έχω δύο πτυχία το ένα από ΤΕΙ το άλλο από ιεκ και είμαι 35.

  • Δν τρώγεστε με τπτ τελικά, τα κλείνει λέτε κακίες για εκλογές κ για την μόρφωση παιδιών δν τα κλείνει φωνάζετε ότι έχει κρύο κ παγωνιά κ τα παιδιά δν μπορούν να μετακινηθούν, όταν αποφασίσετε τι θέλετε πείτε το πρώτα στον εαυτό σας κ μετά στον δήμαρχο να κάνει τα χατίρια ολονων σας, όσο για τους παιδικούς σταθμούς πρέπει να είναι ανοιχτά κάποιοι δουλεύουν κ δν έχουν άνθρωπο να αφήσουν τα μικρούλια τους.

  • Μην είστε μικρόψυχοι ορισμένοι…Ο δήμαρχος έπραξε το σωστό και το αυτονόητο! Μερικοί ας γινόσασταν εκπαιδευτικοί αφού το θεωρείτε τόσο ωραίο και εύκολο επάγγελμα. Μην ξινίζεστε όμως όταν κλείνουν τα σχολεία λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών…Είδαμε πώς δουλεύουν οι άλλοι δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι…Μεταξύ τηλεφώνου και φραπέ όλο το χρόνο!

    • Ιδιωτης να σε πληρωνει για να μιλας σε τηλεφωνο ,και να πινεις καφεδες δεν πιστευω να υπαρχει… μην τα μπερδευουμε ολα

  • Πολλά λέτε διάφοροι αναγνώστες δείτε τη έπαθε μαθητής σε σχολείο της Θεσσαλονίκης έσπασε το πόδι του στην αυλή του σχολείου. Το μεγάλο πρόβλημα είναι ο ΠΆΓΟΣ.

  • Πολύ σωστή απόφαση καλά έκανε και αύριο κλειστά όλα τα σχολεία .από βδομάδα βλέπουμε !!!!τόσο κρύο που έχει τι θέλετε να κάνει και ο δήμαρχος ας κάνουν το καλοκαίρι 1βδομαδα παραπάνω….μάθημα….

  • Εχει κουρασει αυτο με τους παιδικους κ καλα δουλευουν οι γονεις κ δεν εχουν που να τα αφησουν. Δηλαδη του χρονου που θα πηγαινουν νηπιαγωγειο δεν θα δουλευουν; οτι μ οτι….

    • Εποιδη δν έχεις ιδέα από εργαζόμενους γονείς κ να παλεύουν μόνοι τους μην εκφέρει γνώμη καθόλου πρώτον κ δεύτερων του χρόνου που θα πηγαίνει νηπιαγωγείο το παιδί μου θα έχω έμπιστη κοπέλα να μου το φροντίζει όταν λείπω. Άιντε γιατί όσοι δν ξέρουν πολλά λένε.

  • καλύτερα να κλείσει και τούς παιδικούς σταθμούς τζάμπα πάνε οι νηπιαγωγοί, παιδιά δεν πάνε,έξω από τους παιδικούς ΠΑΓΟΣ …… Καί θα πάω εγώ τώρα , μισό μέτρο χιόνι,με μείον, ξεχιονισε αμάξι ή πρόσεχε μην γλιστρήσεις περπατώντας το παιδί στον παιδικό για τρεις ώρες…..

  • Τελικα..ειμαστε λαος μόνιμης γκρινιας!!!ειτε ετσι ειτε αλλιως.. πλεον ξερουμε ποιος φταιει!! Το επίθετο θα αλλαζει παντα!!??

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.