Στους χώρους του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης (Φωτογραφίες)

9 Ιανουαρίου 2019
14:30

Στους χώρους του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Αριστοτέλη Πουτακίδη και τον δημοτικό σύμβουλο Μανώλη Κουτσοσίμο. Ο Δήμαρχος συναντήθηκε με τον Δ/ντη του ΑΗΣ Βασίλη Τσίγκα και τους εργαζόμενους του σταθμούς στους χώρους εργασίας τους όπου αντάλλαξε ευχές για τη νέα χρονιά, ευχαρίστησε για την άριστη συνεργασία στην παροχή της θερμικής ενέργειας στην τηλεθέρμανση Κοζάνης ενώ αναφέρθηκε και στο δύσκολο έργο που επιτελεί το προσωπικό που εργάζεται στο ΛΔΚΜ, ιδιαίτερα στις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούν το τελευταίο διάστημα.

 

13 σχόλια

  • Στα λεβητοστασια έπρεπε να πάει ο κύριος δήμαρχος και στους ταινιοδρομους να λερωθεί και λίγο τα παπουτσάκι, εκεί που δουλεύουν τα παιδιά στον εργολάβο στον καθαρισμό μέσα στην τέφρα και στο κάρβουνο και όχι να πάτε μόνο στα γραφεία να βγείτε φωτογραφίες.

  • Αυτόν τον λιγνίτη, που σώζει τη χώρα και θερμαίνει την περιοχή μας, πολεμάει ο “οικολόγος” δήμαρχος και το συνάφι του…

    • Κανένας δεν πολεμάει τίποτα και το ξέρουν όλοι. Μην μπερδεύεις την αλήθεια με τον πόλεμο. Αλλού ψάξε εχθρούς

      • Οχι, δα. Όλοι ξέρουν την εχθρική στάση του ιωαννίδη απέναντι στη δεη.απλά, τώρα θολώνει πάλι τα νερά. Θες κάτι η δίκη με το χρώμιο, θες κάτι που έχουν βλάβες στον αης και φοβάται μην απομείνει χωρις Τ/θ η πόλη προεκλογικά, θες γιατί εκεί έχουν ψήφους οι δυο παρατρεχάμενοι ( εργαζόμενοι εκει ντε ). Όχι αλτσχάιμερ τώρα που πλησιάζουν οι εκλογές όμως. ΟΧΙ ΑΤΣΧΑΙΜΕΡ ΜΕΓΑΛΕ!

  • γιατί ο Δήμος Κοζάνης (βλέπε οικολόγος Δήμαρχος ) δεν δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση με την Δ.Ε.Η. για την υποβάθμιση του περιβάλλοντος;

  • Ο μοναδικός που δεν φταίει είναι ο Ιωαννίδης. Ψάξου να βρεις ποιοί εγκατέλειψαν τη ΔΕΗ σαν αβοήθητο καράβι εδώ και 20 χρόνια. Μεταξύ μας ειλικρίνεια

  • Οχι, δα. Όλοι ξέρουν την εχθρική στάση του ιωαννίδη απέναντι στη δεη.απλά, τώρα θολώνει πάλι τα νερά. Θες κάτι η δίκη με το χρώμιο, θες κάτι που έχουν βλάβες στον αης και φοβάται μην απομείνει χωρις Τ/θ η πόλη προεκλογικά, θες γιατί εκεί έχουν ψήφους οι δυο παρατρεχάμενοι ( εργαζόμενοι εκει ντε ). Όχι αλτσχάιμερ τώρα που πλησιάζουν οι εκλογές όμως. ΟΧΙ ΑΤΣΧΑΙΜΕΡ ΜΕΓΑΛΕ!

  • Τι σχέση εχει ο κύριος Ιωαννίδης Με την κακία ΔΕΗ οπου μολύνει το περιβάλλον ερθεν το οβον ατοραν επεξες και έχασες κ Ιωαννίδη. Εσυ ειθελες να τα κλήσεις τα εργοστάσια να κάνουμε καθρεφτάκια και πράσινα άλογα Τι θες ψήφους τωρα ειναι αργα πολυ αργα ειχες εκλεκτή κατά λάθος αλλα εαν εισουν έξυπνος θα σουν για πολλά χρόνια στα έδρανα του Δήμου Δήμαρχος τωρα πανε Σπίτι Σου

  • Δεν συνάντησε ο κύριος ιωαννιδης τον κύριο Αθανάσιο μάστορα? ?
    Δεν ήταν ο στυλοβάτης του αης εκεί πέρα? ??
    Δεν έκανε μια απο τις δύο υπηρεσίες του μηνος???
    Απαππαπααα….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.