kozan.gr: Ώρα 15:40: Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, άμεσο καθάρισμα της λαϊκής αγοράς, από εργαζόμενους στο δήμο Εορδαίας (Φωτογραφίες)

9 Ιανουαρίου 2019
15:48

 

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, άμεσο καθάρισμα της λαϊκής αγοράς, από εργαζόμενους στο δήμο Εορδαίας.

 

 

6 σχόλια

    • Πώς το έβγαλες το συμπέρασμα αυτό; Αν δεις την πιο μακρινή φώτο, θα δεις κι άλλους. Και λογικά θα είναι κι άλλοι σε άλλα σημεία.

  • Εδώ και 10 ημέρες το μόνο που βλέπουμε είναι σποραδικά ένα μικρό πράσινο τρακτέρ μόνο στον κεντρικό. Άιντε να Ξεκουμπιστείτε
    ανίκανοι και εσείς και οι παπαγάλοι σας που μας παιρνάνε για ηλίθιους

    • Τί σχέση έχει αυτό τώρα με τους υπαλλήλους που βλέπεις στις φωτογραφίες, να μαζεύουν σκουπίδια με αυτές τις συνθήκες για τρεις κι εξήντα. Δουλειά τους είναι, θα μου πεις, αλλά από τις πιο δύσκολες δουλειές. Ας μείνουμε εκεί. Ξεκολλάτε λίγο από τα ίδια και τα ίδια.

      • Έχει και παραέχει πονηρέ. Γιατί εάν ήμασταν ένας δήμος φυσιολογικός με κατανομή ευθυνών και σχέδιο, η καθαριότητα της πόλης όπως και της λαϊκής αγοράς θα γινόταν για τις ημέρες αυτές με δημοτικά αλλά μισθωμένα μηχανήματα (η περιοχή μας λόγω Δ.Ε.Η έχει εκατοντάδες) και όλοι θα ήταν ευτυχισμένοι. Αλλά βλέπεις όλοι οι ντεμέκ υπεύθυνοι στον δήμο, που τους πληρώνουμε όλοι εμείς τα κορόιδα, αυτές τις ημέρες έχουν εξαφανιστεί και δεν λογοδοτούν πουθενά για την ανυπαρξία τους και την επαναλαμβανόμενη παράλειψη καθηκόντων.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.