kozan.gr: H κοπή της βασιλόπιτας του φανού της Σκ΄ρκας – Συνέδριο που θα αφορά την πολιτιστική κληρονομιά θα πραγματοποιηθεί στην Κοζάνη τον ερχόμενο Μάρτιο (Βίντεο & Φωτογραφίες)

12 Φεβρουαρίου 2017
22:06

Συνέδριο που θα αφορά την πολιτιστική κληρονομιά και θα πραγματοποιηθεί στην Κοζάνη, τον ερχόμενο Μάρτιο (10-11-12), ανακοίνωσε η πρόεδρος του ΟΑΠΝ, Φάνη Φτάκα, κατά τη διάρκεια κοπής της βασιλόπιτας του φανού της Σκ΄ρκας, που έγινε το βράδυ στο στέκι του συλλόγου. Τη βασιλόπιτα «έκοψε», μετά από κάλεσμα του πρόεδρου του συλλόγου της Σκ΄ρκας, Λάζου Κουζιάκη, ο πρώην Δήμαρχος Κοζάνης, κ. Γιάννης Παγούνης όπου, αναπολώντας μάλιστα το παρελθόν που διατέλεσε Δήμαρχος, είπε: «Επιτύχαμε την περίοδο 1983-90, πράγματα τα οποία ήταν ακατόρθωτα να γίνουν εκείνη την εποχή και δώσαμε μια άλλη διάσταση στην Κοζάνη».

Θανάσης Τέγος


 

8 σχόλια

  • Αληθεια στην πολιτική όλοι θέλουν νέα πρόσωπα και σωστά ! Στους πολιτιστικούς συλλόγους Λαζαρε Κουζιάκη , Κώστα Σανιδη και οι λοιποί που έχετε ξεπεράσει και τους δεσποτάδες σε έτη θητείας πότε επιτέλους θα παραδώσετε ; ή νομίζετε ότι χωρίς εσάς δεν κρατιέται η παράδοση ! Αιντι όχι μονο λόια Λαζο στα ραδιόφωνα , πράξεις

    • Μακαρι να υπαρχουν νεοι που θελουν να προσφερουν! Προηγειται βεβαια η επικουρικη θητεια πρακτικης ασκησης διπλα στους εμπειρους, η αγαπη της προσφορας, η διαθεση ωρων και ωρων χρονου ασωτου και η προσωπικοτητα που θα δειξει και θα ανοιξει δρομους ανοδικης πορειας και εξελιξης. Το να καταστρεψουμε ο,τι δημιουργηθηκε ειναι πανευκολο και συνηθες, αλλα το να συνεχισουμε και να προοδευσουμε παραπερα θελει κοτσια , ωριμοτητα και ικανοτητα . Επίσης η εμπειρια και η γνωση των παλιων αναντικαταστατη.

  • Τριτοκοσμικες καταστασεις. Ειμαι απο Αθηνα (Κηφισια), ταξιδευω στην Μακεδονια λογω δουλειας τα τελευταια 6 χρονια και πραγματικα ενω ειστε τοσο ικανοι ανθρωποι γινεστε αστείοι μονοι σας. Θα πειτε “αντε ρε τραβα απο δω” αλλα εγω κι ολοι οπως εγω θα τραβηξουμε μαζι με την ΔΕΗ αναποφευκτα, εσεις δεν ξερω τι θα απογινετε με ολα αυτα τα υποβαλκανικα ηθη και εθιμα που σας τρωνε τη μιση χρονια να σχεδιαζετε ανοησιες που δεν ενδιαφερουν κανενα. Μα κανενα. Παιδια το γραφω τριτη φορα, ΚΑΝΕΝΑΣ δε νοιαζεται για το πως χορευετε. Και τα διπλανα χωρια ετσι χορευουν. Μη βαζετε στο μυαλο σας διεθνη δικτυα και παραμυθια, αυτα ειναι για ιθαγενεις στη Μποτσουανα.

    Εδωσα 2 λεπτα επειδη αγαπω τη Μακεδονια και ειπα μια γνωμη μηπως και ενδιαφερει. Μη βαρατε.

    • ΕΕΕΕ!!! ΤΟ ΘΕΣ ΤΟ ΜΠΕΡΝΤΑΚΙ ΣΟΥ!
      ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΡΕΠΕΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ.
      ΕΜ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ,ΕΜ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ, ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΟ TIMING ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΒΑΡΥ ΧΕΙΜΩΝΑ.
      ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΙΑ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΦΟΡΑ!

      ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ ΚΑΛΑ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΑΝΑΤΡΟΦΗΣ ΑΛΛΑ Η ΚΟΖΑΝΙΤΙΚΗ ΑΠΟΚΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΣΤΙΚΟΥ ΕΚΜΟΝΤΕΡΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΕΤΣΙ …ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ!

      ΑΑΑΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΟΖΑΝΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ!!!

      Η ΑΠΟΚΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ!!!

      ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΟΣΑ ΑΝΤΙΚΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.
      ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΛΕΠΩ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΧΕΙΜΩΝΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗΣ ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΦΙΟΥ!

      ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΘΕΑΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑΣ.

      ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ, Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΠΙΛΩΣΗΣ ΕΝΟΣ ΤΟΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΤΙΚΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΚΕΝΟ!

      ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΛΙΓΟ ΝΑ ΓΕΥΘΕΙΣ ΛΙΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΘΕΞΗ ΤΟΥ ΦΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ!

      • Ποια νεα ταξη πραγματων ρε μαστορα, ειμαστε για γελια και για κλαματα. κοιτα τις φωτο να δεις την παλια ταξη πραγματων και να τη χαιρεσαι.

  • Μέσος όρος ηλικίας τα 70 έτη και καρτεράτε να παέν’ι μπροστά ο Φανός……Λάζαρε καλό το προεδριλίκ’αλλά είμαι σίγουρος πως υπάρχουν νέα παιδιά για να συνεχίσουν το ομολογουμένως καλό έργο που παραδίδεται οι παλιότεροι!Κι όσο για σένα Αθηναίε περαστικέ,τώρα που πήγες και πάλι στας αθήνας φάε ένα καλαμάκι,πιες μια λεμονίτα και θα σου περάσει…..κι εσύ συντοπίτη μου κάνε μια βόλτα κατα τ’ν αθήνα για να βρεις το διαφορετικό κι ασε εμάς απ’ δεν τα μπιζέρσαμι ν αφκιάσουμι του έθιμου όπως χαλέβουμι….μην σ’ αηδιάζουμι κιόλας σιχασιάρα!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.