ΕΛΜΕ Κοζάνης: Παράσταση διαμαρτυρίας στην ΠΔΕ Δ. Μακεδονίας την Παρασκευή 11-1-2019

10 Ιανουαρίου 2019
23:00
Κανένα σχόλιο

 

 

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Κοζάνης στα πλαίσια της υλοποίησης των δράσεων που αποφάσισε το ΔΣ της ΟΛΜΕ ενάντια στο σύστημα διορισμών το οποίο ανακοίνωσε πρόσφατα ο Υπουργός Παιδείας (πρόγραμμα δράσης της ΟΛΜΕ 04/01/2019), καλεί όλους τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς να συμμετάσχουν στην παράσταση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11-1-2019 στις 12:00 στην ΠΔΕ Δ. Μακεδονίας με αίτημα την άμεση απόσυρση του συστήματος διορισμών που ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας .

Στο επόμενο χρονικό διάστημα ο αγώνας για μόνιμους διορισμούς με βάση τις θέσεις του κλάδου θα συνεχιστεί και θα κλιμακωθεί.

Για το ΔΣ της ΕΛΜΕ

Ο πρόεδρος Ο γενικός γραμματέας

Ντούντας Ζήσης Αντωνιάδης Κων/νος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.