kozan.gr: Κοζάνη: Όχι άσκοπες μετακινήσεις: Καθαροί οι κεντρικοί δρόμοι, παγοδρόμια τα στενά – Η καταγραφή της κατάστασης, από το kozan.gr (Βίντεο)

12 Ιανουαρίου 2019
09:45

 

Το kozan.gr κατέγραψε το πρωί του Σαββάτου 12/1/2019, μεταξύ 8 με 9 το πρωί, την εικόνα της πόλης σε ό,τι αφορά την κατάσταση των δρόμων. Οι κεντρικοί δρόμοι είναι καθαροί, δυστυχώς, όμως, η συντριπτική πλειοψηφία των υπολοίπων δρόμων (στενών) είναι απαγορευτική, για αυτοκίνητα που δε διαθέτουν κατάλληλα ελαστικά – αλυσίδες, αλλά και για πεζούς, αφού τα περισσότερα πεζοδρόμια έχουν καταληφθεί από πάγο. Δείτε το βίντεο του kozan.gr

25 σχόλια

  • Πόσες συσκέψεις, ποσες χαμένες ώρες για να λένε ότι όλα είναι εντάξε ι αλλά εμείς ζούμε με αυτό το χάλι της ανοργανωσιας και της ανικανοτητας τους να κάνουν αυτό που πρεπει.

    • Γιατί τι θα πάθετε αν ανοίξουν μια χαρά είναι ο καιρός, για να βγαίνετε να παίζεται με τα χιόνια κ τον παγω δν έχετε πρόβλημα το σχολείο σας πειράζει.

  • Και ο μεγαλυτερος υποστηριχτης να εισαι του δημαρχου το μονο που μπορεις να κανεις μετα απο ολες αυτες τις εικοενς των τελευταιων ημερων ειναι να σιωπησεις

  • Με τις συνεντεύξεις του δημάρχου στα φιλικά του ΜΜΕ και τις ασκήσεις επί χάρτου δυστυχώς ούτε τα χιόνια έφυγαν ούτε ο πάγος έλιωσε. Δείγμα της ανικανότητας και της ασχετοσύνης που θα αφήσει και μερικές δεκάδες κατάγματα.

    • που το εριξε και δεν το βλεπω; ΚΑΘΕ στενο και ΚΑΘΕ πεζοδρομιο ειναι παγοδρομιο ο κοσμος προχοραει μεσα απο τους δρομους για να μην σπασει χερια και ποδια

  • Ενδεχομένως αυτό που προτείνετε, δηλαδή περιορισμός στις μετακινησεις, να ειναι το πιό φρόνιμο που μπορεί να κάνει κάποιος αυτές τις ημέρες.

    Αλλά, είναι αδιανόητο μετά από την όποια κακοκαιρία, ειδικά μετά από τόσες ημέρες, η πόλη να εμφανίζει την εικόνα αυτή. Δεν θέλω να αναμασήσω τα τετριμένα περί βόρειων κρατών που έχουν λύσει αυτά τα θέματα εδώ και δεκαετίες. Θα περιοριστώ σε πιο απλά θέματα.

    Πόσο δύσκολο είναι να περάσουν μέσα στο Σαβ/κο αλατιέρες από όλους τους δρόμους;

    Γιατί πρέπει να εξυπηρετεί το κέντρο αποχιονισμού πρώτα εκείνους που διαμαρτύρονται περισσότερο (μαζί βέβαια με τους γνωστούς άγνωστους);

    Γιατί δεν αφήνουν τσουβαλια με αλάτι στα πεζοδρόμια για να μπορεί να τα χρησιμοποιήσει όποιος έχει διάθεση να καθαρίσει; Χωρίς αλάτι, το οποίο είναι διαθέσιμο μόνο σε όποιον μπορεί να πάει στο αμαξοστασιο, ότι καθαρίζεις ειδικά σε δρόμους με κλίση, την άλλη ημέρα είνια πάλι γυαλί.

    Ενδεχομένως να υπάρχουν και πράγματα που μου διαφεύγουν, παρακαλώ τους αναγνλωστες για τη συμβολή τους.

    • Μπραβο σωστη αποψη. Το βασικο ειναι να μοιραστουν σακοι με αμμο, πριονιδι η αλατι σε καθε γειτονια ωστε να μπορουν οι πολιτες να δρασουν μονοι τους.

    • Όσον αφορά το πρόβλημα μετακίνησης για το αμαξοστάσιο φαντάζομαι ότι θα βοηθήσουν και θα σας το φέρουν εφόσον δεν υπάρχει τρόπος.Καλό είναι Όλοι μαζί να βοηθήσουμε όπως μπορεί Ο καθένας με τον τρόπο του….

  • 11:16 τα σχολεία σκέφτεσαι από σήμερα ???? δε χορτάσεις πληρωμένα μεροκάματα ?? Ντροπή ρε γεμίσατε τις καφετέριες μόνο στο σχολείο δεν μπορείτε να πάτε Όσο για τον Ιωαννίδη ξαναψηφιστε τον τέτοιο χάλι 40 χρόνια στην Κοζάνη δεν ξανάγινε ούτε αλάτι ούτε τίποτα

  • 10 μερες περασαν απο το πρωτο χιονι κ η εικονα της πολης ειναι τραγικη. απροσπελαστα στενα εκτος κεντρου. δεν μπορει κανεις να βρει αλατι. ανικανοτητα διαρκειας. τοσους υπαλληλους πηραν στα διμηνα γιατι δεν τους επιστρατευουν σαββατο κυριακη να σπασουν τον παγο

  • τελικά τι κοστίζει παραπάνω το πετρέλαιο των μηχανημάτων ή η περίθαλψη από τα κατάγματα των ασθενών; γιατί περί διαχείρισης οικονομικών πρόκειται.

  • Όλοι εσείς που κάθεστε κ κρίνετε γιατί δεν κατεβαίνετε στις εκλογές να κάνετε την ανατροπή…κ να σας δω τι θα κάνετε σε περίπτωση άσχημων συνθηκών….διαφορετικά περάστε από το Δημαρχείο να του πείτε τις λύσεις που έχετε….μπορεί να φανούν χρήσιμες οι εξυπνάδες σας …ελεηνοι χασομεριδες….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.