kozan.gr: Ώρα 10:30 π.μ.: Παγοδρόμιο η κεντρική πλατεία της Πτολεμαΐδας (Βίντεο)

12 Ιανουαρίου 2019
10:37

 

Παγοδρόμιο η κεντρική πλατεία της Πτολεμαΐδα. Δείτε το βίντεο που μας έστειλε ο Γ. Κατσανίκος:

7 σχόλια

  • Ας βγουν τα παπαγαλάκια και ας μας πουν ότι όλα είναι καλά. Άραγε πουθενάδες πόσα χρήματα χρειαζόντουσαν (π.χ 2.000 €) να βγάλετε στην άκρη για να υπάρχουν 24 ώρες 3 τρακτεράκια να έχουν καθαρίσει όλους τους δρόμους της Πτολεμαΐδας τόσες ημέρες ρίχνοντας ταυτόχρονα και αλάτι. Το ίδιο και στα χωριά του δήμου. Αλλά βλέπεις και για τα αυτονόητα πρέπει να μαλώνεις, εεε παπαγάλοι. Ο δημότης πρέπει επιτέλους να διεκδικεί αυτά που πληρώνει και να κρίνει τα κακώς κείμενα στην καθημερινότητα του.
    Είτε έχουμε δημοτική αρχή είτε δεν έχουμε είναι το ίδιο πράγμα.
    Υ.Γ τι να τα κανουμε τα χρήματα από το πλεόνασμα που διαφημίζετε για τους στημένους και τους ανόητους, όταν δεν μπορείτε να λύνετε τα πιο απλά καθημερινά, αποχιονισμό, σκουπίδια, λάμπες, αδέσποτα, λακκούβες.

  • Όταν η ψήφος είναι τιμωριτική!!! Όταν η ψήφος είναι από αγανακτισμένους τότε να τα αποτελέσματα…. τσιπραλεξης τελείως καμμένος ζαμαν φου και πάει λέγοντας….χα χα χα!!!

  • Τι φωνάζετε ρε! Μέχρι και παγοδρόμιο μας έκανε ο δήμαρχος. Σε λίγο θα φέρει στην πόλη και το παγκόσμιο πρωτάθλημα χόκευ σε πάγο.

  • ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ ,ΒΡΥΖΙΔΟΥ ΠΙΑΣΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΠΙ ΗΜΕΡΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΥΓΗΡΙΔΟΥ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ.

    • Πάλι εσύ κυβερνητικέ!! Στέρεψες από επιχειρήματα και μας περνάς για ηλίθιους λες και ζούμε σε άλλη διάσταση. Δεν ντρέπεσαι λίγο? Αλλά από πληρωμένους γραφιάδες τι άλλο να περιμένεις…
      Υ.Γ Σίγουρα το δικό σου το σπίτι καθαρίστηκε πρώτο μέσα στην πόλη εεε μάστορα?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.