kozan.gr: Τι λένε οι πολίτες της Κοζάνης για τον αποχιονισμό από το Δήμο (Κοζάνης) & την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας (Βίντεο 15′)

12 Ιανουαρίου 2019
13:17

 

Τι λένε οι πολίτες της Κοζάνης για τον αποχιονισμό από το Δήμο (Κοζάνης) & την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας. Σημερινό ρεπορτάζ, διάρκειας 15 λεπτών, στο χώρο της λαϊκής αγοράς.

32 σχόλια

  • Η κατάσταση μέσα στην πόλη είναι απαράδεκτη. Μετά από τέσσερις μέρες δεν βλέπουμε οχήματα του Δήμου πουθενά. Εκτός από 5 κεντρικούς δρόμους όλοι οι άλλοι είναι παγοδρόμια. Οι μόνοι που δεν φταίνε είναι οι λίγοι εργαζόμενοι που μάχονται μόνοι τους να καθαρίσουν ότι μπορούνε. Θα μπορούσε ο Δήμος να μισθώσει περισσότερα Ιδιωτικά μηχανήματα σε περιπτώσεις όπως και αυτή. Με την ευκαιρία να δώσω συγχαρητήρια στους λίγους αυτούς εργαζομένους του Δήμου που χωρίς να λογαριάζουν προσωπική κούραση συνεχίζουν σχεδόν μόνοι τους. Με μπροστάρη τον Πρόεδρο των Εργαζομένων που αποτελεί παράδειγμα για μίμηση.

  • Χαχαχα!

    Προφανώς οι παραπονούμενοι έχουν μεγαλώσει σε παλάτια και είχαν ιπποκόμους που τους καθάριζαν τους δρόμους…

    Η Αριστοκρατεία στην Κοζάνη!

    Χαχαχα!

    • Εάν εσύ θεωρείς ότι κάθε πολίτης πρέπει να έχει ένα αποχιονιστικό μηχάνημα δεν μπορώ να σου απαντήσω. Ας σε κρίνουν όσοι σε διαβάζουν. Τα βασικά ζητάμε. Να είναι ανοιχτοί οι δρόμοι να πάμε στην δουλειά μας. Όχι να κυκλοφορούμε σε δρόμους παγοδρόμια μετά από τόσες μέρες.

      • Όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί. Θέλεις μήπως να μπει εκχιονιστικό στα σοκάκια; Θα πληρώσεις τα σπασμένα αυτοκίνητα;

        Γιατί δεν καθαρίζεις τα λίγα τετραγωνικά του πεζοδρομίου μπροστά στο σπίτι σου; Άχρηστος είσαι;

    • Χαχανιζεις που γεμισε το νοσοκομειο καταγματα; 2019 με τοσους φορους δημοτικους και τελη να μη μπορουμε να παμε μεχρι το φουρνο; αλλα εισαι του συστηματος γι αυτο. Ντροπη σου παντως που δεν παραδεχεσαι την πραγματικη αθλια κατασταση στο κυκλοφοριακο της πολης 2 βδομαδες τωρα και ποσο ακομη… ο καθενας μας ξερει ποσο φοβαται ακομη και να παει να πεταξει τα σκουπιδια.

      • Ντροπή σε εσένα που αντί να καθαρίζεις την είσοδο της πολυκατοικίας σου περιμένεις να έρθει ένας υπηρέτης για να το κάνει.

  • Μόνο το kozan δίνει την πραγματικότητα και την αλήθεια για την τραγική εικόνα της πόλης της Κοζάνης και των χωριών. Όλοι οι άλλοι δείχνουν τον κ. δήμαρχο να λέει τα δικά του…

  • Θα μπορουσε ο δημος να αφηνει αλατι στους χωρους που εχει οριοθετησει ο ιδιος.Αλλα που να το σκεφτει ο δημαρχος.

    • Καλά τα λέτε και δίκαιο έχετε όντως στα στενά δεν έχει γίνει καθόλου δουλειά αλλά από την άλλη θα μπορούσε οποίος μπορεί και είναι σε θέση να πάρει ένα φτυάρι ή ότι άλλο εργαλείο έχει και αν μη τι άλλο να καθαρίσει το πεζοδρόμιο στην είσοδο του σπιτιού του….Όπως και να εχει εάν δεν φροντίζει ο δήμος ας φροντίσουμε όσο το δυνατόν εμείς. ….

  • Κοιταχτητε ολοι στον ΚΑΘΡΕΠΤΗ και πειτε ειλικρινα στον εαυτο σας!
    Ημουν και γω εθελοντης στον αποχιονισμο του πεζοδρομιου μου.
    Αν δεν σε μουτζωσει το ειδωλο σου, περασες τις εξετασεις κατακρισης και κουτσομπολιου.
    Μπορεις να συνεχισεις την αποδιμασια χωρις ενοχες.
    ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΣΑΣ!
    ΑΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΛΙΓΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΑΤΕ.
    ΟΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΟΥΝ!
    ΘΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ!!!

  • Ένταξη έχετε δίκαιο ο δήμος επρεπε να κανεις καλύτερη δουλειά αλλά δεν είναι ντροπή όσοιμπορουμε και είμαστε σε θέση να πάρουμε κανένα φτυάρι και να καθαρίσουμε μπροστά στο σπίτι μας έτσι αν μη τι άλλο ένα μεγάλο μέρος πεζοδρομίων θα ήταν καθαρο

  • ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΒΩΛΤΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΙΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΓΕΜΑΤΗ ΤΗΝ ΟΡΘΩΠΕΔΙΚΗ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΜΑΙΟ ΘΑ ΣΕ ΧΡΙΑΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ..ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΗ ΜΑΣ ΑΓΑΝΑΧΤΙΣΑΤΕ ΔΕΝ ΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΙΣΟΥΜΕ..

  • Καλά τα λέτε και δίκαιο έχετε όντως στα στενά δεν έχει γίνει καθόλου δουλειά αλλά από την άλλη θα μπορούσε οποίος μπορεί και είναι σε θέση να πάρει ένα φτυάρι ή ότι άλλο εργαλείο έχει και αν μη τι άλλο να καθαρίσει το πεζοδρόμιο στην είσοδο του σπιτιού του….Όπως και να εχει εάν δεν φροντίζει ο δήμος ας φροντίσουμε όσο το δυνατόν εμείς. ….

  • Σε όλη την Ευρώπη πρώτα κρατάμε τους κεντρικούς δρόμους καθαρούς τις κεντρικές αρτηρίες τα στενά μετά αφού ηρεμήσουν τα πράγματα.Πθασρε τα φτυάρια και καθαρίστε ο καθένας το κομμάτι που του αναλογεί στα πεζοδρόμια και όλα θα είναι μια χαρα.Αλλαποιος θα σηκωθεί από τον καναπε

  • Ποιος δήμος Κοζάνης; Ο δήμος είναι ανύπαρκτος. Τα στενά ειναι κόλαση. Αντί να ζητήσει συγγνώμη ο δήμαρχος και η παρεα του, λέει ότι θα κάνει απολογισμό μετά την κακοκαιρία… Να βάλει μέσα και τα κατάγματα και τις μηνύσεις που θα φάει…

  • Απαράδεκτη κατάσταση μέσα στην πόλη
    Αλλά κ στα χωριά ακόμα χειρότερα…
    Κοιλα Καρδιά Εξοχή σας προσκαλουμε σε παγοδρόμιο

  • Οι γνωστοί γκρινιάρηδες με όλα.

    Το καλοκαίρι καίγονται γιατί πιάνει 35C
    Το φθινόπωρο βρέχονται επειδή ρίχνει λίγο νερό ο ουρανός.
    Τον χειμώνα παγώνουν επειδή χιονίζει
    Την άνοιξη κρυώνουν επειδή φυσάει.

    Άντε να κάνουν ευχέλαιο να ζητήσουν από τον Θεό προσωπικές καιρικές συνθήκες, να γλιτώσουμε από τη μίρλα όλων αυτών που μόνιμα κάποιος φταίει για την κακοτυχία τους.

  • Κατώτεροι των περιστάσεων. Σήμερα που έχουν το χορό τους οι”Κοζάνη τόπος να ζεις” με τη μουτρα θα πάνε να διασκεδάσουν; Λίγη τσίπα δεν έχουν; Τι θα λένε, πόσο ωραία τα τακτοποίησα όλα; θα συγχαίρουν ο ένας τον άλλον; Τραβάτε στα σπίτια σας ρε. Αλλά πως να πάτε με τόσο πάγο.

  • Ποια είσοδο βρε να μη σε χαρακτηρίσω μιλάμε για δρόμους όλα παγωμένα είναι εννοείται πως την είσοδο θ την καθαρίσω εγώ κ εσύ κ ο καθένας τη δική του αλλά εν έτη 2019 απαράδεκτο οι δρόμοι να είναι σ’ αυτό το χάλι!!!

  • Ok Να καθαρίσει ο καθένας το πεζόδρομιο του συμφωνώ να γίνουμε ενεργοί πωλητές . Ο ρόλος όμως του δήμου ποιος είναι ; Ποιος είναι ο σχεδιασμός για την αντιμετώπιση του παγετού; από που θα πάρουμε αλάτι από το αμαξοστάσιο ;;;;;; Έλεος ας αναλάβει ο καθένας την ευθύνη που του αναλογεί αλλά και ο δήμαρχος την δίκη του . Επιτέλους !!!! Και το αστειάκι με τα αδέσποτα ότι δεν υπάρχουν και ότι ο Δήμος έχει κάνει φοβερή δουλειά για αυτό, να σταματήσει , μάτια έχουμε και βλέπουμε !!!

  • Στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου με καταστήματα τροφίμων και υπηρεσιών, τα πεζοδρόμια και οι δρόμοι καθαρίστηκαν αποκλειστικά από τους ιδιοκτήτες και τους υπαλλήλους αλλά και από ιδιώτες που πληρώθηκαν για να το κάνουν. Υποθέτω πως δεν συνέβη μόνο σε αυτό το σημείο της πόλης. Είναι όμως δείκτης του τι πραγματικά συμβαίνει όταν κάποιοι θέλουν και μπορούν να είναι ενεργοί πολίτες, σε έναν παρόλαυτα ανενεργό δήμο.

  • τα πεζοδρόμια μπροστά από τα καταστήματα είναι καθαρά γιατί τα καθάρισαν οι επιχειρηματίες. το πεζοδρόμιο μπροστά από το ωδείο,την βιβλιοθήκη κακή το πάρκο ποιος θα θα καθαρίσει;στο δήμο δεν ανήκουν;ενεργοί πολίτες υπάρχουν, ενεργός δήμος δεν υπάρχει.

  • Άχρηστοι είναι αυτοί που δεν θέλουν να βλέπουν την πραγματικότητα. Το γεγονός δηλαδή ότι οι περισσότεροι δρόμοι είναι παγωμένοι. Οι δρόμοι όχι τα πεζοδρόμια. Όσο για το τι έχω κάνει εγώ το γνωρίζω εγώ και όχι εσύ. Εσύ συνέχισε την υπεράσπιση των ανύπαρκτων μια και την έχεις πάρει εργολαβία.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.