kozan.gr: Ώρα 21:10 Ακόμη και στον κεντρικό πεζόδρομο της Κοζάνης, με δυσκολία, η μετακίνηση των πεζών (Βίντεο)

13 Ιανουαρίου 2019
21:16

 

Ακόμη και στον κεντρικό πεζόδρομο της Κοζάνης, με δυσκολία, η μετακίνηση των πεζών. Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

9 σχόλια

  • Ο Μιχαηλίδης όταν ήταν δήμαρχος Δ.Υψηλάντη ήταν ο μόνος Δήμος που δεν υπηρχε ίχνος πάγου μετά απο χειρότερες χιονοπτώσεις μέχρι και τα ιδιώτικα ήταν καθαρά!! Εμείς στο Μαυροδέντρι τα ξέρουμε αυτά… Λευτεράκη σπίτι σου !!!

    • τα χρόνια που είχες σπόνσορα τη ΔΕΗ περάσανε αγαπητέ τώρα πολιτική καριέρα μόνο με δικά σου κάκαλα που λέτε και εσείς οι πόντιοι

      • Επί Μιχαηλίδη ειμασταν ο μόνος δήμος που είχαμε πλεόνασμα σε χρήμα, δουλειές κ μηχανήματα για τα χιόνια κ όλα αυτά καταστράφηκε όταν μας ενέταξαν στον δήμο Κοζάνης, Κουκουλοπουλος κ σία έφαγαν ρημαξαν κ κατέστρεψαν τα πάντα είτε σας αρέσει είτε όχι αυτή είναι η αλήθεια.

  • Στην πλατεία Λασσάνης έχουν τσακιστεί ποσα άτομα Δεν έχουν κάνει τίποτα εδώ και δέκα μέρες. Ένα μικρό διάδρομο ρε παιδιά

  • ο Ιωαννιδης αφησε την πολη στο ελεος του παγετου!! ανικανος, δεν βλεπει τα χαλια στα πεζοδρομια, στους δρομους, στην πλατεια???

    Αν ειναι δυνατον τετοια κατασταση ακομη κ σε κεντρικα σημεια της πολης!!!

    στο δημαρχειο με ελικοπτερο παει??

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.