Σχόλιο αναγνώστη το kozan.gr: Αυτή είναι η κατάσταση στο δημοτικό και νηπιαγωγείο Χαραυγης

14 Ιανουαρίου 2019
13:15

 

Σχόλιο αναγνώστη το kozan.gr: Αυτή είναι η κατάσταση στο δημοτικό και νηπιαγωγείο Χαραυγής.

 

19 σχόλια

  • κατα τα αλλα οι ανθρωποι του δημου εργαζονται για την διασφαλιση της προσβασης στα σχολεια , δεν παμε καλα. Μιλαμε για ανικανους ανθρωπους που ειναι μονο για καρναβαλια και τα σχετικα. Μολις ερθει μια δυσκολη κατασταση , ειμαστε στο ελεος του θεου.

  • Χαραυγη.προάστιο της Κοζάνης τόπος να ζεις.
    Τα σκουπίδια ξεχείλισαν και τα περιφερουν τα αδέσποτα από τη μία γειτονιά στην αλλη.
    Στα πεζοδρόμια κάποιες πολιτισμένες κυρίες,εναποθετουν τροφή και οι αγελες μεγαλοσωμων και μη σκυλων,πάνε και έρχονται.
    Δύο μέρες πρόβλημα στην τηλεθερμανση χωρίς βεβαια να αφαιρείται από τους λογαριασμους.
    Χρεώσεις κανονικά κύριοι,με μια απλή σύνδεση τηλεθερμανσης να κοστίζει 7000 ευρω επί Πάρη κουκουλοκατασταση.
    Πατριωτικη ψήφος να καθαρίσει ο τόπος από ψευδοπροοδευτικους.
    Μην κόβετε τα σχόλια, γιατί θα σας κόψει και ο κόσμος αν θάβει η αλήθεια.

  • Ντροπή στον ανίκανο κ. Ιωαννίδη που δεν των ενδιαφέρει η ασφάλεια των παιδιών μας γιατί όλα τα σχολεία μικρά ή μεγάλα σε μια τέτοια χάλια κατάσταση βρίσκονται. ΝΤΡΟΠΉ.

  • Έβρεξες και χιόνισες, άσπλαχνε χειμώνα.
    Πάγωσες την όμορφη τρυφερή ανεμώνα.
    Όλους μας φυλάκισες μέσα στη φωλιά μας.
    Φύσηξες και ρήμαξες την αμυγδαλιά μας.
    Φτάνουν πια οι κακοκαιρίες φτάνουν πια τα χιόνια.
    Άσε να ‘ρθει η άνοιξη με τα χελιδόνια.

  • Φώτο με αδέσποτα να περιφέρουν σκουπίδια πέρα δώθε δεν βλέπουμε,χωρίς αυτό να σήμαινει πως δεν υπάρχουν, κατά τα λοιπά αγαπητοί συμπολίτες ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ..

    • Και πρόεδρο και δημοτικούς συμβούλους έχει το χωριό. Τονίζουν δε ότι έχουν άλλα Δ/Δ Προτεραιότητα στον καθαρισμό, λες και το χωριό είναι ισιαδη

  • Τα παιδια μας θα πεταξουν για να μπουν στο σχολειο της Χαραυγης!!!Ο μοναδικος δρομος που καθαριστηκε σε αυτο το χωριο ειναι ο δρομος μεχρι το σπιτι του κ Περιφερειαρχη και ο μισος κεντρικος να ναι καλα ο Δημος με τα υψηλα δημοτικα τελη …και τα σκυλια που απο το κουρι τα πειραν και πηγαινω ερχονται σε αυτο το χωριο…

  • Επικινδυνοι και αδιαφοροι ειστε οι ιδιοι που κατοικειτε εκει και δεν μαζευεστε να κανετε μια ομαδα μονοι σας να βοηθησετε τους εαυτους σας αλλα καθεστε και περιμενετε ναρθουν να σας σωσουν οι 5 υπαλληλοι που να πρωτοπανε;

  • οι υπάλληλοι φυσικά και δεν φταίνε αλλά αν είναι να καθαρίζουμε μόνοι μας δρόμους κ σχολεία να μην πληρώνουμε και φόρους ή δημοτικά τέλη. τέλος πάντων. οι εκλογές είναι κοντά, για να δούμε τη μνήμη σας.

  • Οι επικίνδυνοι και οι πονηρόι,είναι αυτοί που ψηφίζουν ΝΔ ΠΑΣΟΚ σύριζα τόσα χρόνια ξανά και ξανα.
    Να σας κλέβουν, και σεις εκεί πελάτες μήπως βολέψουν κανένα παιδί σας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.