Ματιές στα Σπορ: Επιτέλους Πρωτάθλημα! Πάλι κοντά στους φιλάθλους! Πρώτη εκπομπή, σήμερα Δευτέρα 13/2, για το 2017, στην τηλεόραση του FLASH

13 Φεβρουαρίου 2017
11:59
Κανένα σχόλιο

Επιτέλους Πρωτάθλημα! Πάλι κοντά στους φιλάθλους! Πρώτη εκπομπή για το 2017 …Η αθλητική σας ενημέρωση στην τηλεόραση του Flash και πάλι από την Δευτέρα το βράδυ στις 10.30 μμ. Να είστε συντονισμένοι! Στην παρέα μας το βράδυ της Δευτέρας ο Κώστας Μασμανίδης και ο προπονητής της Ελίμειας Κώστας Καραγιαννίδης στο πρώτο μέρος και στο δεύτερο μέρος η ποδοσφαιρική ομάδα Μέγας Αλέξανδρος Χαραυγής.

Την παρουσίαση και τον συντονισμό της εκπομπής έχει ο Γιώργος Κατσίκας τον οποίο ντύνει το κατάστημα DISENGIO, AΝΔΡΙΚΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ!…. Μ. Αλεξάνδρου 22, Κοζάνη. Τα δώρα της εκπομπής! 1 μπουκάλι από το νέο αθλητικό στέκι της ΑΕ Κοζάνης και όχι μόνο … SPORTIME AEK Το Sportime AEK βρίσκεται στην διεύθυνση Παύλου Χαρίση 6 (κάτω από την Πολεοδομία – σχεδόν απέναντι από τον Γερμανό) και το τηλέφωνο του είναι 24610-29666.

Τρόποι συμμετοχής στον διαγωνισμό Πατάτε ότι θα παραβρεθείτε εδώ στην εκδήλωση στη σελίδα μας στο fb Ματιές στα σπορ ή παίρνετε τηλέφωνο κατά τη διάρκεια της εκπομπής στο 2461032233 – εσωτερ 2 .. αφήνοντας το όνομά σας … καλή επιτυχία !!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.