Επιτέλους Πρωτάθλημα! Πάλι κοντά στους φιλάθλους! Πρώτη εκπομπή για το 2017 …Η αθλητική σας ενημέρωση στην τηλεόραση του Flash και πάλι από την Δευτέρα το βράδυ στις 10.30 μμ. Να είστε συντονισμένοι! Στην παρέα μας το βράδυ της Δευτέρας ο Κώστας Μασμανίδης και ο προπονητής της Ελίμειας Κώστας Καραγιαννίδης στο πρώτο μέρος και στο δεύτερο μέρος η ποδοσφαιρική ομάδα Μέγας Αλέξανδρος Χαραυγής.

Την παρουσίαση και τον συντονισμό της εκπομπής έχει ο Γιώργος Κατσίκας τον οποίο ντύνει το κατάστημα DISENGIO, AΝΔΡΙΚΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ!…. Μ. Αλεξάνδρου 22, Κοζάνη. Τα δώρα της εκπομπής! 1 μπουκάλι από το νέο αθλητικό στέκι της ΑΕ Κοζάνης και όχι μόνο … SPORTIME AEK Το Sportime AEK βρίσκεται στην διεύθυνση Παύλου Χαρίση 6 (κάτω από την Πολεοδομία – σχεδόν απέναντι από τον Γερμανό) και το τηλέφωνο του είναι 24610-29666.

Τρόποι συμμετοχής στον διαγωνισμό Πατάτε ότι θα παραβρεθείτε εδώ στην εκδήλωση στη σελίδα μας στο fb Ματιές στα σπορ ή παίρνετε τηλέφωνο κατά τη διάρκεια της εκπομπής στο 2461032233 – εσωτερ 2 .. αφήνοντας το όνομά σας … καλή επιτυχία !!!