kozan.gr: Σε τέσσερις συλλήψεις αφισοκολλητών, για τις αφίσες κατά βουλευτών για τη Συμφωνία των Πρεσπών, προχώρησαν οι αρχές σε Γρεβενά και Κοζάνη

16 Ιανουαρίου 2019
10:58

 

Σε τέσσερις συλλήψεις αφισοκολλητών, για τις αφίσες κατά βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, προχώρησαν οι αρχές σε Γρεβενά και Κοζάνη. Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, οι δράστες είχαν έρθει από Θεσσαλονίκη να τις κολλήσουν. Στην Κοζάνη, οι συλλήψεις έγιναν γύρω στη 1:30 το πρωί.  Πιο συγκεκριμένα χθες το βράδυ, η αστυνομία συνέλαβε στα Γρεβενά έναν 54χρονο και έναν 45χρονο που κολλούσαν αφίσες σε κεντρικούς δρόμους τής πόλης με το πρόσωπο του βουλευτή Χρήστου Μπγιάλα και με το ερώτημα εάν «θα προδώσει την Μακεδονία». Για τους δύο συλληφθέντες από την Κοζάνη (που είχαν έρθει από Θεσσαλονίκη) σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του κώδικα υπαίθριας διαφήμισης και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Κοζάνης, ενώ οι συλληφθέντες των Γρεβενών αφού σχηματίστηκε δικογραφία αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του Εισαγγελέα Γρεβενών.

kozan.gr με πληροφορίες από το iefimerida.gr

36 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.