Επιστολή αναγνώστη στο kozan.gr: Κυκλοφοριακό πρόβλημα στην Κορυτσάς (κάτω από Άγιο Νικάνορα)

16 Ιανουαρίου 2019
12:35

Η οδός Κορυτσάς είναι διπλής κατεύθυνσης και μάλιστα όριο δακτυλίου (μεγάλη κυκλοφορία φορτηγών). Το πρόβλημα υπήρχε πάντα με τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα (η οδός είναι γεμάτη με σήματα απαγόρευσης στάσης στάθμευσης Ρ40) σε δύο σημεία κατά μήκος της οδού, ένα λίγο μετά την πλατεία που γίνεται ο φανός Σκ’ρκας και ένα στο τέλος της ευθείας της οδού όπως πάμε για τον δημοτικό κήπο. Σ΄αυτά τα σημεία όταν διασταυρώνονται δύο αυτοκίνητα το ένα πρέπει να καβαλήσει το πεζοδρόμιο για να συνεχιστεί η κυκλοφορία. Τώρα με τα χιόνια όπως πέρασαν τα μηχανήματα για να ανοίξουν το δρόμο υπάρχει πολύ χιόνι αριστερά-δεξιά με αποτέλεσμα να μην χωράει το δεύτερο αυτοκίνητο, να μπλοκάρει ο δρόμος και η ουρά φτάνει μέχρι τον δημοτικό κήπο! Ειδικά αυτές τις μέρες με τα σχολεία ανοιχτά (πολλά αστικά λεωφορεία που μεταφέρουν τους μαθητές, σχολικά για παιδικούς σταθμούς αλλά και αυτοκίνητα), πανικός! Κάτι πρέπει να γίνει από την Τροχαία και Δημοτική Αστυνομία με τα παρκαρισμένα.

12 σχόλια

  • Απίστευτα πράγματα , ζούμε ιστορικές στιγμές.
    Δέκα τέσσερις μέρες τώρα και δεν έχουν καθαρίσει τις πλατείες ( 100% ευθύνη του δήμου) , πλατειά Λασσανη παγοδρόμιο και αντί να την καθαρίσουν γιατί έχουν πολλά άτομα σπάσει κόκκαλα έβαλαν χτες μια ταινία για να μην διασχίζουμε την μισή πλατειά . σήμερα ξαναπέρασα από την πλατειά στα Αλώνια και εκεί δεν έχουν καθαρίσει ούτε ένα μικρό διάδρομο. Οι άνθρωποι δεν είναι απλά τραγικοί είναι επικίνδυνοι. Να φύγουν όχι τώρα , χτες . Αγανάκτησα , να έχεις μια δημοτική αρχή που δεν μπορεί να προσφέρει ούτε τα βασικά τα αναγκαία για μια ανθρώπινη διαβίωση . Ντροπή κύριε δήμαρχε ντροπή κύριοι δημοτικοί σύμβουλοι. Σας το λέει – γράφει – ένας μεσήλικας ότι αυτό δεν θυμάμαι να έχει ξανά συμβεί τόσες μέρες να είμαστε αποκλεισμένοι στα σπίτια μας χωρίς να είναι και ιδιαίτερα δύσκολες οι καιρικές συνθήκες

  • Ποια τροχαία και ποια δημοτική αστυνομία; Είναι ανύπαρκτοι. Δεν βγαίνουν ούτε καν σε κεντρικά σημεία.. Δεν λειτουργεί σχεδόν τίποτα σωστά και αυτό είναι γενικό φαινόμενο. Αρκετοί πολίτες έχουν τους γνωστούς τους και αν τους γράψουν σβήσουν τα πρόστιμα. Δεν έχουμε αυστηρή νομοθεσία και επιβολή του νόμου χωρίς διακρίσεις. Η παιδεία μας είναι ανύπαρκτη διότι γνωρίζοντας ότι δε θα μας γράψουν δεν μας ενδιαφέρει ότι κλείνοντας το δρόμο, τη διάβαση κτλ δημιουργούμε προβλήματα. Μην περιμένετε να αλλάξει κάτι. Όποιος θελήσει να είναι σωστός σε αυτή τη χώρα τον στραβό κοιτάνε. Σαφώς υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά δεν έχει κάτι να λέει αυτό. Ήμαστε εγωιστές και κοιτάμε την πάρτυ μας. Προσωπική μου άποψη εξέφρασα. Ευχαριστώ.

  • παρκάρουν εκεί….και προφανώς δεν τους νοιάζει τι επίπτωση έχει στην κυκλοφορία της οδού… Το μόνο που τους νοιάζει είναι να παρκάρουν 2,3 μέτρα από την είσοδο τους….

  • Έχω βαρεθεί να βλέπω παράνομα παρκαρισμένα οχήματα!!! Αυτό συμβαίνει όχι μόνο στην οδό Κορυτσάς, αλλά σε όλη την πόλη. Μία είναι η λύση: πρόστιμο 1000 ευρώ, ξήλωμα των πινακίδων, μάζεμα με γερανό και αφαίρεση διπλώματος και άδειας κυκλοφορίας για 6 μήνες!!!!!!! Μόνο έτσι θα στρώσουν οι Ελληνάρες!!!!

  • Φίλε μου παρκαρουν τα αυτοκίνητα τους εκεί γιατί δεν εχουν τη δυνατότητα να τα παρκάρουν στην ανηφόρα του Αγίου Νικανορα λόγω πάγου. Λίγη κατανόηση δεν βλάπτει από όλους μας. Ο καθένας ας κοιτάει την καμπούρα του και όχι την καμπούρα του αλλουνού.

  • Πήραν πινακίδες απο κατοίκους της Περιοχής που εβαζαν εκει Γιατί οι παραλληλοι και κάθετοι δρόμοι ειναι γεμάτοι παγομενο χιόνι.αν είσασταν στην θέση τους τι θα κάνατε.αμέσως η τροχαία.κάτι δεν παει καλα με το πως σκέφτωνται μερικοί

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.