kozan.gr: Ο Παπαχρήστος έπιασε το πλαστικό φτυάρι και καθάρισε το χιόνι γύρω από το Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Κοζάνης (Φωτογραφίες)

16 Ιανουαρίου 2019
13:20

 

Ο Παπαχρήστος έπιασε το πλαστικό φτυάρι και καθάρισε το χιόνι γύρω από το Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Κοζάνης. Σημερινές φωτογραφίες:

17 σχόλια

  • Κάποιοι άλλοι κοιτούσαν να κάνουν τσουλήθρα με αυτοσχέδια έλκηθρα τις προηγούμενες μέρες. Σαφώς και ο δήμος ανύπαρκτος δε το συζητάμε αλλά και εμείς ενώ ξέρουμε ότι δεν γίνεται τίποτα δεν κουνάμε το δαχτυλακι μας.

    • Αντιθετως οι τσουληθρες και τα ελκυθρα λειαινουν και δημιουργουν θανατηφορες παγιδες. Που ηταν η δημοτικη αστυνομια να τους το απαγορευσει;ποτε θα προστατεψουν τον πολιτη;αλλα τον εχουν μονο για προστιμα. Αυτοι ποτε θα μας πληρωσουν προστιμα;

  • Ο ιερέας λαμβάνει μισθό για να τελεί τα μυστήρια, ο δάσκαλος για να μαθαίνει γράμματα στα παιδιά μας, ο γιατρός για να θεραπεύει τους ασθενείς και ο δήμαρχος και οι παρατρεχαμενοι για να φροντίζουν για την πόλη και τους δημότες! Αν τώρα εσείς θέλετε να αλλάξουμε ρόλους όταν αρρωστησετε μην πάτε στο γιατρό αλλά στο δάσκαλο ή στον παπά… Πριν λίγο ένας συμπολίτης μας τραυματίστηκε στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης! Θα έπρεπε να ντρέπεστε λοιπόν και όχι να ειρωνεύεστε!

  • Κάποιοι Προσπαθείτε να ρίξετε τις ευθύνες που έχει ο Δήμος σε άλλους. Σπέρνετε διχόνοια στους πολίτες για να τους φορτωσετε τα λάθη. Πολύ σωστά τα είπε ο κύριος στις 16:42. Οι ευθύνες είναι του Δήμου και μόνο δεν τον φωναξαμε να καθαρίσει την αυλή μας αλλά τους χώρους δικής του ευθυνης…

  • Τι εννοείτε τι έκανε και το προβάλουν και απο που κι ως που είναι αυτονόητο να καθαρίζει ο ιερέας δημόσιο χώρο απο τη στιγμή που είναι δουλειά του Δήμου? Ιωαννιδη δεν ξαναβγαινεις!

  • Τρανή δλειά έφκιαξε. Το αυτονόητο για όλους μας που περιμένουμε μόνο από το δήμο να φτιάξει διαδρόμους μπροστά από το σπίτι μας, αντί να πιάσουμε όλοι μας τα φτιάρια να καθαρίσουμε τους δρόμους και τα πεζοδρόμια. Ναι, εγώ το έκανα στο σπίτι μου. Εσείς;

    • Ε ναι και οι γιατροι του νοσοκομειου να αποχιονισουν τα περιξ. Ο δικαστης τα δικαστηρια. Κι ας βγει κι ο ταξιαρχος να καθαρισει το στρατοπεδο και τα ΣΟΑ. Παντως δημαρχος και περιφερειαρχης δεν προθυμοποιηθηκαν. Μονο ο Βλατης μ αλλον ενα καθαριζει καθε χρονο τα σκαλια της περιφερειας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.