Πολιτικοί διαξιφισμοί για την επιχείρηση εκφοβισμού βουλευτών – Θ. Μουμουλίδης: ” Δεν υπάρχει ούτε ένα παρόμοιο φαινόμενο στο παρελθόν που να μην είχε καταδικάσει ο ΣΥΡΙΖΑ”

18 Ιανουαρίου 2019
09:52

Τουλάχιστον 30 άτομα σε όλη τη χώρα έχουν ταυτοποιηθεί για την αποστολή απειλητικών μηνυμάτων σε βουλευτές που έχουν ταχθεί υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, ενώ στη Θεσσαλονίκη ο δήμος δεν προλαβαίνει να κατεβάζει αφίσες που στοχοποιούν βουλευτές. Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τη ΝΔ ότι καλύπτει αν όχι ενορχηστρώνει τέτοιες πρακτικές.

Μιλώντας στην εκπομπή «Άλλη Διάσταση» της ΕΡΤ ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, έκανε λόγο για παρακρατικές μεθόδους και πρακτικές που έχουν την κάλυψη της Νέας Δημοκρατίας: Εδώ βλέπουμε ένα σύνολο από πρακτικές που εντάσσονται σε ένα ενιαίο πολιτικό σχέδιο κατατρομοκράτησης βουλευτών (…) Σήμερα όλα αυτά καλύπτονται, αν δεν οργανώνονται, από τη ΝΔ. Εγώ θα ήθελα να γνωρίζω από πού χρηματοδοτούνται όλες αυτές οι καμπάνιες των απειλών, των εκβιασμών, των ύβρεων;

Τα απειλητικά μηνύματα και τηλεφωνήματα που είδαν το φως της δημοσιότητας το Σαββατοκύριακο, ακολούθησαν οι προκλητικές αφίσες σε πολλά σημεία της Βόρειας Ελλάδας, με τα πρόσωπα βουλευτών κυρίως του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και βουλευτών από το Ποτάμι και τους ΑΝΕΛ και το ερώτημα: «Εσύ θα προδώσεις την Μακεδονία μας;».

Οι βουλευτές δηλώνουν ότι δεν τρομοκρατούνται και κάνουν λόγο για ενορχηστρωμένο σχέδιο.

Ο Θεμιστοκλής Μουμουλίδης, βουλευτής Κοζάνης ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στη Δεύτερη Ματιά ανέφερε: “Δεν υπάρχει ούτε ένα παρόμοιο φαινόμενο στο παρελθόν που να μην είχε καταδικάσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα αυτό δεν συμβαίνει, φαίνεται ότι το σχέδιο αυτό εξυπηρετεί αποκλειστικά τον κ. Μητσοτάκη”.

Πηγή ert.gr

19 σχόλια

    • Το θέμα είναι τον λογαριασμό ποιος θα πληρώσει??? Η ζημιά έγινε…όλο και χειρότερα, η ΔΕΗ, οι τραπεζες΄ οι επιχειρήσεις όλα πάνε για λουκέτο!,Οι αγρότες η κοινωνία όλοι στενάζει….ζούμε με ΑΕΡΑ!!! πλέον!!!

  • Καμιά καινούργια παράσταση για τον Μίκη Θεοδωράκη δε θα κάνει; Για τον αγώνα του κατά της χούντας που δε λογάριαζε τη γνώμη των πολιτών;

    • Την προηγούμενη του συλλαλητηρίου πέρισυ κάποιοι έριξαν μπογιές στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη για να τον αποτρέψουν να μιλήσει!

    • Πόσο κρίμα να θυσιάζεις τις ιδέες σου και τη στάση μια ολόκληρης ζωής για μια καρέκλα και για να υπηρετήσεις την Αμερική και το ΝΆΤΟ!

  • εδω ξεπουλησαν ολη την Ελλαδα με τον αρχηγο αυτο τον τσουζει?Εχει και αποψη χαχαχα.Α ρε καημενε ελληνικε λαε που να ηξερες τι σε περιμενει……

  • Λόγω κρίσεως και μνημονίων το πρώην απόκομμα μετασχηματίστηκε σε κόμμα. Τσιράκια του Σόρος και των παγκοσμιοποιητών, έβαλαν μπρος και συνεχίζουν με πάθος και μανία το ξεθεμελίωμα.
    Στο ελλαδικό… Μαδουριστάν θα μας απαγορεύσουν να έχουμε γνώμη, επειδή ενοχλείται να την ακούει η καγκελάριος;

  • Τι θέλει ο κ. βουλευτής
    Οτιδήποτε αμφισβητεί τη διακομματική «πολιτική ορθότητα» και «προσβάλλει» τους σιτιζόμενους από το υστέρημα του ελληνικού να θεωρείται ύβρις και αυτομάτως να ποινικοποιείται ;

  • Διορισμένος Βολευτής γαρ, αλεξιπτωτιστής εξ Αθηνών, ο καλύτερος ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ που δεν έχει πρόβλημα να αποκαλεί Συντρόφια τον Καμμένο και τον Κατσίκη, που έχει κάνει γαργάρα τα μνημόνια και το ξεπούλημα της ΔΕΗ, μας κάνει και μάθημα ηθικής!!
    Αλήθεια ποιος μιλούσε για καλή και κακή βία? ποιος έλεγε “ότι αν δεν είσαι μαζί μας είσαι με τους άλλους?”
    Ποιος έλεγε”ότι αν δε συμφωνείς μαζί μας είσαι Φασίστας?”
    Ποιος πότιζε με μίσος και διχασμό την Κοινωνία στο όνομα του αντιμνημονίου?
    Ποιος κάποτε έβριζε στην πλατεία “να καεί η π….α η βουλή” αγκαλιά με τους χρυσαυγίτες?
    Ποιος περνάει νομοσχέδια σωρηδόν με την ψήφο των Ναζί?
    Ποιος κολλούσε αφίσες κάποτε στοχοποιώντας άλλους πολιτικούς και έλεγε ότι τα κάνουν αγωνιστές?
    Ποιος σταματούσε παρελάσεις?και καλούσε τον κόσμο σε λιντσαρίσματα?
    Ποιοι δέρνανε πολιτικούς τους αντιπάλους και από κάτω χειροκροτούσαν?
    Ποιοι κάψανε τη Μαρφίν και λέγατε για βια του μνημονίου?
    Ποιοι αλήθεια βγάζανε στη φόρα ονόματα, διευθύνσεις δικαστών στοχοποιώντας τους?
    Ποιοι αφήνουν τα καλόπαιδα να σπάνε και να τρομοκρατούνε τους πάντες?και τους αποθεώνεται?
    Μνήμη χρυσόψαρου έχετε, μάγοι στο να κάνετε το άσπρο μαύρο, ολυμπιονίκες της κολοτούμπας είστε.
    Όταν σπέρνεις ανέμους θερίζεις θύελλες. Λουστήτε τα πλέον.
    Έχετε χάσει κάθε έρεισμα κοινωνικό, μιας και απέχετε έτη φωτός από την Κοινωνία και μείνατε λίγοι παρωχημένοι και μισαλλόδοξοι.
    Λίγη Ντροπή

  • Για σχέδιο κατατρομοκράτησης βουλευτών ο λόγος του κ. Μουμουλίδη. Αλλά…
    Στις 14 Δεκεμβρίου 2018 ομιλία στο Παλέ ντε Σπορ της Θεσσαλονίκης από τον πρωθυπουργό . Νεαρός από την κερκίδα άρχισε να τραγουδάει το «Μακεδονία ξακουστή». Προσκομίστηκε με τραύματα στο Νοσοκομείο.

  • ΔΕΝ ΥΠΉΡΧΑΝ ΦΥΣΙΚΆ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΉΡΧΑΤΕ Κ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΕ.ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΠΕΙΔΉ ΕΙΣΤΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΈΝΟΣ ΔΕΝ ΈΧΕΤΕ ΤΟ ΔΊΚΑΙΩΜΑ ΨΉΦΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΊΤΕ ΤΏΡΑ.

  • Μια παρέα είστε με εμμονές!
    Για αυτό φοβάστε και την σκιά σας!
    Δεν γίνονται οι εμμονές πολιτικη σε βάρος ενός λαού!
    Η δημοκρατία κύριε ούτε εκβιάζει ούτε εκβιάζεται

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.