Κατατέθηκε στη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών – Μέχρι το τέλος της εβδομάδας η ψήφισή της – Ποια είναι η διαδικασία που προβλέπεται.

19 Ιανουαρίου 2019
12:55

Στην Βουλή έφτασε η συμφωνία των Πρεσπών προκειμένου να συζητηθεί και να ψηφιστεί.Η συμφωνία αναμένεται να εισαχθεί για γνωμοδότηση στην επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας ακόμα και την Δευτέρα στις 17:00. Αμέσως μετά θα πάει στην Ολομέλεια της Βουλής για συζήτηση και ψήφιση μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Για τον λόγο αυτόν, οι λεπτομέρειες της διαδικασίας θα συζητούν στη διάσκεψη των προέδρων της Βουλής τη Δευτέρα στις 12.00.

Δείτε το κείμενο που κατατέθηκε στην Βουλή

14 σχόλια

  • Πώς θα ξεχωρίζω τους Νεοδημοκράτες από τους Χρυσαυγίτες στο συλλαλητήριο; Μπορούν να φορούν μπλουζάκια NOVARTIS οι πρώτοι;

  • Η εξουσιολαγνεία ως κερκόπορτα.\
    το ελλαδικό πολιτικό σύστημα βεβαίωσε ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ(για πολλοστή φορά) ότι οτιδήποτε αν ορεχθούν, οι πολιτικοί maw θα τους το παραχωρήσουν οπωσδήποτε, γιατί μοναδική σημασία γι΄αυτούς έχει η εξουσία, όχι σε πόση γεωγραφική επικράτεια θα ασκείται.

  • σε αυτά που λες μπορεί κ να έχεις και δίκιο αν δεν ήσουν κομματικό πρόβατο..
    Αλήθεια όμως εσείς η δήθεν αριστεροί και πρώην πασόκοι και πρώην αγανακτισμένοι, πως ξεχωρίζατε στην πλατεία από τους Ναζί?
    Γιατί άραγε όλοι αυτοί που βρίζατε σας αποθεώνουν?
    Γιατί άραγε σκοπίμως καθυστερεί η δίκη της χρυσής αυγής και περνάτε σωρηδόν νομοσχέδια με την ψήφο τους?
    Και πως άραγε ξεχωρίζεται όταν φοράτε κόκκινα περιβραχιόνια, και κάνετε προληπτικές συλλήψεις, θυμίζοντας άλλες μαύρες εποχές της ιστορίας?
    Κοιτάξου στον καθρέφτη καλύτερα…
    ήδη άρχισες να μοιάζεις στο Τέρας…

  • Μαζευτηκαν ολοι οι Μακεδονομαχοι..
    Δεν βλεπετε που ως την Κατερινη,μη πω και πιο κατω,μιλαν Σλαβικα και τωρα μας το παιζουν ατρομητοι και Μακεδονες!
    Βρε
    μαζεψτε τα μυαλα σας!
    Ρεζιλικια!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.