kozan.gr: Το κατάστημα OXALIS στην Κοζάνη γιορτάζει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και κάνει έκπτωση σε όλα τα προϊόντα 30%

13 Φεβρουαρίου 2017
13:53
Κανένα σχόλιο

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ OXALIS ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛ.28ηςΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 25 ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ 30% ΕΚΠΤΩΣΗ .

ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΙΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΠΟ ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΠΟΙΟΥΤΗΤΑΣ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΑΠΟ ΩΡΟΛΟΓΙΑ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΟΙΚΩΝ ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ Κα ΚΩΤΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗΣ.

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΕ ΔΩΡΑ ΑΞΙΑΣ ΑΠΟ 10-15-20ΕΥΡΩ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.