Πτολεμαΐδα: Οι σχισμές «φρενάρουν» τον ανελκυστήρα στα ΕΠΑΛ

21 Ιανουαρίου 2019
10:57
Κανένα σχόλιο

Τη δυνατότητα της εγκατάστασης ανελκυστήρα στο εξωτερικό μέρος του Σχολικού συγκροτήματος, όπου συστεγάζονται το 1ο Επαγγελματικό Λύκειο και το Εσπερινό-3ο– Λύκειο Πτολεμαΐδας, θα διερευνήσουν οι μηχανικοί των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Εορδαίας, αφού, ακυρώθηκε ανάλογη διαδικασία εσωτερικά του κτηρίου, όπου υπάρχουν σχισμές στην τοιχοποιία, από το σεισμό του 1995. Κατά τον Διευθυντή του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου Αχιλλέα Λαζαρίδη, οι σχισμές στην εσωτερική τοιχοποιία είναι ορατές και διευρύνονται καθημερινά, γι αυτό και σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες με τους Διευθυντές του Εσπερινού ΕΠΑΛ και του ΣΕΚ, αποφασίσθηκε η αποστολή εγγράφου στις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Εορδαίας για τη διενέργεια ελέγχου.

ΕΡΤ Κοζάνης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.