Α.Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ & Α.Σ.Ε.Α. ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ: Επιτακτική ανάγκη παρεμβάσεων στην υφιστάμενη Νομοθεσία που διέπει την Ερασιτεχνική και Επαγγελματική Αλιεία

21 Ιανουαρίου 2019
15:24
Κανένα σχόλιο

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2018 3μελής επιτροπή αποτελούμενη (κατά αλφαβητική σειρά) από τους Βαϊζογλου Ιάκωβο (Πρόεδρο του Α.Σ.Ε.Α.Κοζάνης), Τζούρα Αθανάσιο (Πρόεδρο του Α.Σ.Ε.Α. Πτολεμαΐδας) και Φρίγκα Κων/νο (Πρόεδρο του Α.Σ.Ε.Α.Ιωαννίνων) ανταποκρινόμενοι σε σχετική πρόσκληση επισκέφτηκαν στην Αθήνα το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και συναντήθηκαν με την Υφυπουργό κα Τεληγιορίδου Ολυμπία και με τον Ειδικό Σύμβουλο κο Ζάννε Δημήτρη.

Στην πολύωρη ουσιαστική συζήτηση που ακολούθησε, κατέθεσαν, ανέλυσαν και αιτιολόγησαν εκτενώς τις κοινές προτάσεις των Συλλόγων μας ως προς την επιτακτική ανάγκη παρεμβάσεων στην υφιστάμενη Νομοθεσία που διέπει την Ερασιτεχνική και Επαγγελματική Αλιεία στα Εσωτερικά Ύδατα με έμφαση στην επιτήρηση, φύλαξη, θέσπιση Ατομικής Άδειας Αλιείας καθώς επίσης στην στήριξη της Αθλητικής Αλιείας και του Αλιευτικού Τουρισμού, παραθέτοντας ταυτόχρονα σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή δραστηριότητες και Νομοθεσίες όμορων και μη Ευρωπαϊκών Κρατών.

Τόσο η κα Υφυπουργός όσο και ο Ειδικός Σύμβουλος – τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά – μας διαβεβαίωσαν αφενός μεν ότι οι προτεινόμενες βελτιώσεις της ισχύουσας Νομοθεσίας θα συμπεριληφθούν μετά από δημόσια διαβούλευση στο υπό κατάρτιση Νομοσχέδιο για την Αλιεία αφετέρου δε ότι θα υπάρξει συνέχεια της εποικοδομητικής μας συνεργασίας με το Υπουργείο με την συμμετοχή των Συλλόγων μας στον διάλογο και στις θεματικές συσκέψεις οψέποτε αυτές συγκληθούν .

Οι Σύλλογοι

Α.Σ.Ε.Α. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Α.Σ.Ε.Α. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Α.Σ.Ε.Α. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Α.Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ

Α.Σ.Ε.Α. ΚΟΝΙΤΣΑΣ

Α.Σ.Ε.Α. ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Α.Σ.Ε.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Πανελλήνιος Σύλλογος
Προστασίας Αγριας Πέστροφας
& Fly Fishing “ΑΣΤΡΑΙΟΣ”

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ
ΑΛΙΕΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
ΓΡΕΒΕΝΩΝ “ΓΙΑΓΚΟΥΛΕΙΑ”

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.