Η νέα καλλιτεχνική διευθύντρια του Ωδείου Σερβίων, Κασσάνδρα Δημοπούλου, σκηνοθετεί ξανά την όπερα του Giacomo Puccini “La Boheme” («Μποέμ») στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

22 Ιανουαρίου 2019
11:31
Κανένα σχόλιο

 

Η νέα καλλιτεχνική διευθύντρια του Ωδείου Σερβίων, Κασσάνδρα Δημοπούλου, σκηνοθετεί ξανά την όπερα του Giacomo PucciniLa Boheme” («Μποέμ») στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, σε επανάληψη, στις 23 Φεβρουαρίου 2019.

Η παραγωγή είναι της Εταιρίας Λυρικού Θεάτρου Ελλάδας, σε συνεργασία με το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης και την Θεατρική Ομάδα Σερβίων «Κόκκινη Κουίντα» (σκηνογραφία: Γιώργος Λεπίδας).

Τη μουσική διεύθυνση της Ορχήστρας «Φιλαρμονία Αθηνών» έχει ο αρχιμουσικός Βύρων Φιδετζής και την Μικτή Χορωδία Θεσσαλονίκης η Μαέστρος Μαίρη Κωνσταντινίδου.

Με αυτή την αφορμή, η κα Δημοπούλου καλεί όσα παιδιά (ηλικία από 8 έως 16 χρονών) που σπουδάζουν μουσική στο Δ.Ω.Σ. –αλλά και σε άλλους πολιτιστικούς φορείς του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού- ή που είναι σε κάποια χορωδία κι ενδιαφέρονται να στελεχώσουν συμπληρωματικά την παιδική χορωδία που συμμετέχει στην όπερα. Θα πραγματοποιηθεί παράλληλα και ακρόαση για να επιλεχθεί ένα παιδί (από 8 έως 11 χρονών) για το παιδικό σολιστικό μέρος που υπάρχει στη 2η πράξη.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορεί να γίνει από τους γονείς ηλεκτρονικά στο email: secretary.k.dimopoulou@gmail.com, ή να παραδοθεί γραπτώς στην κα Γεωργία.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ θα γίνουν δεκτές έως και την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου

Από τη Διεύθυνση

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.