kozan.gr: Σε Κοζάνη – Πτολεμαΐδα κι άλλες πόλεις της Δ. Μακεδονίας, βρέθηκε σήμερα Τρίτη 22/1, αντιπροσωπεία της Παμμακεδονικής Συνομοσπονδίας – Στόχος η συλλογή υπογραφών κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών (Βίντεο & Φωτογραφίες)

22 Ιανουαρίου 2019
15:23

 

Σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα κι άλλες πόλεις της Δ. Μακεδονίας, βρέθηκε σήμερα Τρίτη 22/1, αντιπροσωπεία της Παμμακεδονικής Συνομοσπονδίας. Στόχος η συλλογή υπογραφών κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών . Δείτε τι είπε για το θέμα ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Παμμακεδονικής Συνομοσπονδίας Ιωάννης Αθανασιάδης.

Βίντεο από Κοζάνη

Βίντεο από Πτολεμαΐδα 

 

 

12 σχόλια

  • Περίμεναν 3000 πούλμαν.
    Επίσημη καταγραφή της αστυνομίας 326.

    Περίμεναν 1.500.000 κόσμο.
    Η αστυνομία μιλάει για 60.000.

    Το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα πάλι μετατράπηκε σε ….συλλυπητήριο.
    Ζωή σε λόγου της …ΝΔ και λοιπούς συγγενείς.

    Ραντεβού στην Πάτρα.Στο real καρναβάλι

  • Το συλλαλητήριο θα έπρεπε να γίνεται έξω από τα γραφεία του Σαμαρά, της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που όχι μόνο δημιούργησαν το πρόβλημα, αλλά άφησαν το θέμα να σέρνεται σχεδόν 3 δεκαετίες, με αποτέλεσμα 140 χώρες να έχουν αναγνωρίσει τη Βόρεια Μακεδονία ως “Μακεδονία”… σκέτο!

    • Η Μακεδονία είναι αναγνωρισμένη εδώ και 2.500 χιλιάδες χρόνια, δεν περίμενε τους Γερμανούς για να την αναγνωρίσουν. Εκτός αν εννοείς το μαϊμού μόρφωμα όπου κάνουν παρέλαση κάτι καρναβάλια με κόκκινες στολές σκοπιανοτσολιάδων!

  • Ο βολεμένος τού εργατικού κέντρου Κοζάνης τι υπογράφει;
    Για αυτόν δεν ισχύει ο νόμος όσοι είναι 60 χρόνων φεύγουν από την δεη
    Αυτός είναι 62 το 1957 γεννηθείς
    Θέλει κατα τα άλλα να μειωθεί η ανεργία τρομάρα του

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.