E. Σημανδράκος: “Απαράδεκτες οι συνθήκες άθλησης στο Λιάπειο Αθλητικό Κέντρο” (Βίντεο)

22 Ιανουαρίου 2019
21:22

 

Δεν είναι αυτές οι συνθήκες που θέλουμε για την κάλυψη τόσο των αγωνιστικών και των προπονητικών αναγκών των αθλητών μας όσο και των αναγκών των συμπολιτών μας για άθληση. Εδώ και μήνες ο Δήμος Κοζάνης δεν έχει φροντίσει να αποκαταστήσει πλήρως το πρόβλημα που υπάρχει με τη θέρμανση στο Λιάπειο Αθλητικό Κέντρο με αποτέλεσμα να επικρατούν χαμηλότατες θερμοκρασίες στον έναν από τους χώρους άθλησης, ενώ στο κολυμβητήριο μόλις πρόσφατα ξεκίνησε η αποκατάσταση του προβλήματος χωρίς να έχουν καλυφθεί ακόμη όλες οι λειτουργικές ανάγκες θέρμανσης. Στο δικό μας Πρόγραμμα, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Άθληση για όλους», δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη συντήρηση, αναβάθμιση και αξιοποίηση των υπαρχουσών υποδομών πριν τη δημιουργία νέων ενώ μεριμνούμε και για την κατασκευή νέων σύγχρονων υποδομών πρωταθλητισμού με Ευρωπαϊκή χρηματοδότηση.

 

31 σχόλια

    • Δεν μπορούν να πηγαίνουν όλοι σε φανφάρες και χορούς στην πλατεία. Κάποιοι πρέπει να πάνε να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι τα προβλήματα του δήμου.

  • Θα έπρεπε να ερχόσουν πριν χρόνια και όχι τώρα που κατεβαίνεις για δήμαρχος….
    Εξάλλου στην ΑΝΚΟ ήσουν, θα μπορούσες να περάσεις….αυτά τα δήθεν μας έφεραν εδώ….

    • Ας περάσει πρώτα ο Δήμαρχος που δεν ξέρει 5 χρόνια μετά που πέφτουν πολλά πράγματα στο Δήμο και μετά τα ξαναλέμε.

  • Μπράβο Βαγγέλης.
    Πες τα Βαγγέλη.
    Μόνο εσύ Βαγγέλη.
    Και άλλα πολλά…

    Kozan μην το κόψεις το σχόλιο, θα πληρώσω κι εγώ!!

  • Άχρηστη δημοτική αρχή.
    Το μόνο που κάνουν είναι να έχουν ύφος κουλτούρα και τουπέ.
    Έχουν το θράσος τα δημαρχιακά τρολλακια να γράφουν υποστηρικτικά σχόλια.

    • Τα γήπεδα των Γρεβενών έχουν θέρμανση από φωτοβολταϊκά και πλέον είναι όλα ανακαινισμένα. Επίσης τα Γρεβενά έχουν Δήμαρχο. Η Κοζάνη δεν έχει, ούτε ανακαινισμένα γήπεδα με θέρμανση, ούτε Δήμαρχο.

  • Ιωαννιδης μετριοτητα, μαλουτας σοβαρος αλλα ειχε χασει την μπαλα, Μιχσηλιδης λιγος αλλα προσπαθει, τσισρτσιωνης δεν τον βλεπω, τελικα εχουμε την δημαρχεια που μας αξιζει..μετριοτητα και κατω. Ζητω ο αλλος δημαρχος!

  • Το αν γινεται κατι στον αθλητισμο.. φαινεται.. στα γηπεδα ειμαστε.. 1η φορα γινονται πραγματα.. 1η.. θα επρεπε να ντρεπεστε καποιοι που κανετε οτι δεν βλεπετε..

  • Αναποτελεσματικοτητα παντου. Αυτο ειναι το εργο της δημοτικης αρχης. Λιγη σε ολα. Ευτυχως ελιωσαν τα χιονια μονα τους διοτι τις προηγουμενες μερες ουτε να πλησιασουμε δεν μπορουσαμε στο κλειστο.

  • οπου παει ο κυριοσ σημανδρακοσ εχει και μια καμερα μαζι του και τωρα τον επιασε ο πονοσ για το λιαπειο τοσα χρονια δεν ηξερε που πεφτει

  • Επαγγελματίας πολιτικάντης! Μια κάμερα παραμάσχαλα και βούρ να πείσουμε τα ζώα να μας ψηφίσουν.
    Ξαφνικά θυμήθηκε την Κοζάνη ο κ. Σημανδράκος.
    Μόνο ο Λάζαρος κουμαντάρει την Κοζάνη κ. Σημανδράκο και λοιποί!
    Πάρτε το απόφαση όσοι είναι νωρίς.
    Και για όσους πολίτες δεν το πάρουν, ας είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν καταστάσεις ανάλογες στον Δήμο Σερβίων Βελβεντού, με όλο αυτό το σινάφι των καλοπερασάκιδων που διεκδικούν τον δήμο.

    • Θα κάνει συνδυασμό ο Λάζος; Γιατί δεν τον βλέπουμε ούτε έξω τους τελευταίους μήνες; Καμιά συγκέντρωση θα κάνετε να δούμε πόσο Κινάλ θα ρθεί;

  • Κε Σημανδρακο η κατασταση ειναι πλεον παντου απογοητευτικη. Μη μας απογοητευσετε κι εσεις. Απο μια ευκαιρια δινουμε οπως βλεπετε.

  • Γεια σου, Σημανδρακο Donald Trump της Δυτικής Μακεδονίας! Τσακωσες όλα τα ΜΜΕ και θαρρεις πως θα έχει αποτέλεσμα αυτό το θέατρο σκιών που παίζεις!
    Ο κόσμος βαρέθηκε τους καιροσκοπους πολιτικαντιδες. Θα λάβεις την απάντηση τον Μαΐου από την κάλπη.

  • Όταν λες την αλήθεια και από τυπώνεις την πραγματικότητα είσαι λαικιστης και εμπαθείς Δυστυχώς τα όσα λέει ο κ Σημανδρακος είναι πέρα για πέρα ακριβή και αληθινά και το βιώνουν σε καθημερινή βάση οι αθλητές και οι αθλήτριες των τμημάτων βόλεϋ και μπάσκετ που κάνουν χρήση του κλειστού γηπέδου. ΔΥΣΤΥΧΏΣ!!!!!

  • τριτοκοσμικες και απαραδεκτες συνθηκες αθλησης. δεν εξασφαλιζεται η σωστη αθληση των αθλητων με τις χαμηλες θερμοκρασιες. θα επρεπε να διωκεται ο δημος νομικα για αυτο το θεμα. ανυπαρξια για ενα θεμα γνωστο απο περσι. δεν τολμουν να πανε κολυμβητηριο οι δημοτες της πολης κ ολοι τρεχουν Πτολεμαϊδα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.