Κύριλλος Παπακυρίλλου (με αφορμή την συζήτηση στην Βουλή των Ελλήνων για την Συμφωνία των Πρεσπών) – Αποδέκτης: Γεώργιος Ντζιμάνης, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κοζάνης

24 Ιανουαρίου 2019
10:30

Στρατηγέ, θυμήσου τον όρκο σου στην Ελληνική Σημαία.

Η Μακεδονία είναι τμήμα της Ελλάδας

ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ – ΔΕΝ ΕΚΧΩΡΕΙΤΑΙ – ΔΕΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΕ

Κοζάνη Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

11 σχόλια

  • Η συνταγματική αναθεώρηση στα Σκόπια δεν ολοκληρώθηκε πριν την ψήφιση στη Ελληνική βουλή. Είναι βασικός όρος της συμφωνίας, να ολοκληρωθεί. Οι Σκοπιανοί παραβιάζουν τους όρους της συμφωνίας.

    • Διαβάστε τι γράφουν στο F/B oi του ουράνιου τόξου…άρχισαν τα όργανα!! μας γλεντούν και χαμπάρι δε παίρνουμε…τέτοιος λαός τέτοια του πρέπουν άντε καληνύχτα!!!!

  • Σήμερα, 24 Ιανουαρίου, η εκκλησία μας εορτάζει την μνήμη του ΟΣΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΟΥ
    Είναι σύμπτωση που θέλουν να κηδέψουν σήμερα τη Μακεδονία μας;

    (από το Συναξαριστή) Ο Όσιος Μακεδόνιος στοὺς πνευματικούς του ἀγῶνες εἶχε ὡς παλαίστρα καὶ στάδιο, τὶς κορυφὲς τῶν ὀρέων. Δὲν ἐγκαταστάθηκε σὲ ἕναν τόπο, ἀλλὰ συνεχῶς μετακινεῖτο ἀπὸ τὸν ἕναν τόπο στὸν ἄλλο, στὴ Φοινίκη, στὴ Συρία, στὴν Κιλικία. Καὶ ἀσκήτευε κατ’ αὐτὸν τὸν τρόπο, προκειμένου νὰ ἀποφύγει τὶς ἐνοχλήσεις ἀπὸ ἐκείνους ποὺ προσέτρεχαν κοντά του.
    Ἐπὶ σαράντα πέντε χρόνια, λοιπόν, ὁ Ἅγιος ἀσκήτεψε μὲ τὸν τρόπο αὐτὸ καὶ δὲν χρησιμοποίησε οὔτε σκηνὴ οὔτε καλύβα, ἀλλὰ διέμενε μέσα σὲ βαθὺ λάκκο. Ὅταν ὅμως γέρασε, ὑποχώρησε σὲ κάποιους ποὺ τὸν παρακαλοῦσαν καὶ κατασκεύασε μία καλύβα. Ἔτσι συνέχισε τὸν ἀσκητικὸ ἀγώνα γιὰ εἴκοσι πέντε χρόνια.
    Ὁ Ὅσιος ἔλαβε ἀπὸ τὸν Θεὸ τὸ χάρισμα τῆς θαυματουργίας καὶ κοιμήθηκε μὲ εἰρήνη τὸν 4ο αἰώνα μ.Χ.

  • Γιώργου Ρωμανού ¨ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Μία και Ελληνική¨ Τα ντοκουμέντα
    Το βιβλίο στοιχειοθετήθηκε και σελιδοποιήθηκε στο τυπογραφείο ΤΥΠΟΤΕΧΝΙΚΗ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ.
    Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο 2018 υπό την αιγίδα των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων.

  • Σύμφωνα το ιδεολόγημά τους η Μακεδονία του Αιγαίου είναι υπό ελληνική κατοχή και η Μακεδονία του Πιρίν υπό βουλγαρική. Το τρίτο τμήμα της “μακεδονικής πατρίδας”, η Μακεδονία του Βαρδάρη κατάφερε να απελευθερωθεί και να γίνει ανεξάρτητο κράτος.
    ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΥΓΕΡΟΣ SL-press.GR

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.