kozan.gr: 100 χρόνια ΕΒΕ Κοζάνης – Τριήμερες εκδηλώσεις στην περιοχή παρουσία του Κώστα Μίχαλου Προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας (Βίντεο & Φωτογραφίες)

24 Ιανουαρίου 2019
13:49

 

Στο Event Plaza στα Πετρανά Κοζάνης, θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα του Σαββάτου 26/1, στις 7 το απόγευμα, η κεντρική εκδήλωση των 100 χρόνων του Επιμελητηρίου Κοζάνης. Σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΕΒΕ, Νίκος Σαρρής, ο δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης και ο Aντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, Ηλίας Κάτανας παραχώρησαν συνέντευξη τύπου κάνοντας γνωστό το πρόγραμμα των τριήμερων εκδηλώσεων. «Για μας είναι το κορυφαίο γεγονός. Διοργανώνουμε ένα τριήμερο σημαντικών-επετειακών εκδηλώσεων για τον επιχειρηματικό κόσμο αλλά και για ολόκληρη την κοινωνία, παρουσία της κεντρικής ένωσης Επιμελητριών Ελλάδας, αλλά και του πρόεδρου κ. Μίχαλου», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Σαρρής.

 

5 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.