Υποψήφιος δήμαρχος στο δήμο Εορδαίας ο Στάθης Κοκκινίδης – Η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του

26 Ιανουαρίου 2019
12:36

Συμπολίτες-σες,

Από τα μαθητικά μου χρόνια, συμμετείχα ενεργά στα κοινωνικά, πολιτικά και πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής μας μέσα από συλλογικότητες που είχαν αναφορά στην Παιδεία, τον πολιτισμό και την αυτοδιοίκηση.

Έχοντας πλήρη συναίσθηση της κρισιμότητας αυτών των αυτοδιοικητικών εκλογών που θα καθορίσουν το μέλλον της περιοχής, αποφάσισα να βάλω υποψηφιότητα για τη θέση του Δημάρχου της πόλης μας.

Καλώ λοιπόν, όλους εσάς, τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσές μου, να συμμετάσχετε ενεργά στην συλλογική μας προσπάθεια, ώστε να συμβάλουμε όλοι μαζί στη επίλυση των μικρών και μεγάλων προβλημάτων του τόπου μας, για:

-Να βγάλουμε τo Δήμο μας από την απομόνωση και την μιζέρια.

-Να δώσουμε ώθηση στην αναπτυξιακή του πορεία, προστατεύοντας το περιβάλλον και τα κοινά αγαθά

-Να μετατρέψουμε τις κοινότητες σε χώρους ζωής και δημιουργίας.

-Να οραματιστούμε μαζί την Εορδαία του αύριο.

Έχοντας υπόψη μας ότι «αλλάζουν οι πόλεις όσο αλλάζουμε και εμείς», ας το κάνουμε πράξη. Ας γίνουμε πολίτες με την αρχαία έννοια της λέξης, δηλαδή ο καθένας και η καθεμιά από μας να είμαστε ενεργοί, με σεβασμό και αγάπη στον τόπο μας, θεωρώντας τον ως το μεγάλο μας σπίτι .

Αυτό το εγχείρημα πρέπει να έχει διάρκεια στο χρόνο, εμπνέοντας συνεχώς τους νέους ανθρώπους που αύριο θα αναλάβουν τα ηνία του Δήμου .

Με τα χαρακτηριστικά της διαφάνειας, της καθαρότητας, της λογοδοσίας και της χρηστής διαχείρισης, με στόχο την διαρκή υπεράσπιση των κοινωνικών και πολιτικών δικαιωμάτων όλων των συμπολιτών μας, με σεβασμό στο περιβάλλον και με την σύμπραξη ευρύτερων κοινωνικών ομάδων, υποσχόμαστε να δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας, ώστε η κοινή μας προσπάθεια να έχει πολλαπλασιαστικό αποτέλεσμα.

Όλοι μαζί θα βγάλουμε την πόλη και τις κοινότητες στο φως δίνοντάς τους τον αέρα της εξωστρέφειας που τους αξίζει.

«Την άνοιξη αν δεν την βρεις, την φτιάχνεις» (Οδυσσέας Ελύτης)

51 σχόλια

  • ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΘΑ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ ,ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ,ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ.ΠΛΑΚΕΝΤΑ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.

    • Τι έκανε ο κ.Πλακετας μέχρι τώρα απο την θέση του αντιπεριφερειάρχη για τον δήμο Εορδαίας ώστε να αξίζει τόσο πολύ την θέση του δημάρχου???δυστυχώς αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κανένας άξιος να διεκδικήσει τον δήμο

  • Μία πραγματικά καλή υποψηφιότητα, ο κ. Κοκκινίδης είναι ένας νέος
    άνθρωπός,κοινωνικός, καθαρός χωρίς βαρίδια, αξιόλογος με ανοιχτούς ορίζοντες… καλός συνομιλητής αλλά και καλός ακροατής, με όμορφες ιδέες. Άξιος αντιπρόσωπος του Δήμου μας. Καλή δύναμη… μπορείς και το αξίζεις.

  • Μπράβο Στάθη από τους μνηστήρες της αυτοδιοίκησης θεωρώ πως η υποψηφιότητα σου είναι έντιμη και καθαρή και θα ήθελα να δω ένα ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο χωρίς φαντάσματα του παρελθόντος και μην αφήσεις τους βουλευτές να κλέψουν από την καθαρότητα σου. Έχεις ανθρώπους δίπλα σου.

  • ΤΟ ΧΩΡΙΣ ΒΑΡΙΔΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΜΠΑΙΡΕΝΕΙΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ Η ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΩΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΜΕ.ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΟΥΜΕ ΒΑΡΙΔΙΑ ΜΗΔΕ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ.

  • Ο εκλεκτός του Συριζα,οφείλει να πάρει θέση για το Μακεδονικό.

    Δεν μπορείς κύριε να διεκδικείς το Δήμο Εορδαίας χωρίς ξεκάθαρη θέση για το όνομα της γης που πατάς.

    Εξάλλου, περιχαρής ανηρτησε την υποψηφιότητα του κυρίου ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού και Πτολεμαιδιωτης, Τάσος Πολιτιδής.

  • Καλώς τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης…. Ετοιμαστείτε να αποδεχτείτε και σεις σε λίγο καιρό την ετυμηγορία των δημοτών του Δήμου Εορδαίας όπως σας αξίζει…

  • Οι υποψήφιοι που είναι σε πολιτικά κόμματα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, οφείλουν να ενημερώσουν το λαό της Εορδαίας, εάν ασπάζονται τις εθνικά επιζήμιες θέσεις του κόμματος.

    -παραχωρηση ονόματος της Μακεδονιας
    -Μνημονιο
    -Υπερπαταμειο
    -διασπορα μεταναστών την επικράτεια
    – αναλογικότητα στους Δήμους

    Και μια σειρα άλλων θεμάτων.

    Τέρμα τα κόμματα και οι ιδεολογίες.
    Ντζιμανης και Πολιτιδής ανηρτησαν την υποψηφιότητα του κυρίου, ΓΙΑΤΙ????

    Ο λαός της Εορδαία οφείλει να ξέρει τα πάντα, με ανοιχτά χαρτιά κυριοι

  • Σταθη πες αλευρι….καημενε μου, βρηκες αποχη να ταχθεις υποψηφιος με το Συριζα.

    θα γελασει και το παρδαλο κατσικι, α χα χα χα χα χα

  • Αναρτηση υποψηφιοτητας απο Πολιτιδη και Ντζιμανη.
    Κυριε Κοκκινιδη, συμφωνεις με οσα υπέγραψε ο κυριος Ντζιμανης?
    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ, δεν χαριζεται.

  • Η υποψηφιότητα του κ. Κοκκινίδη είναι για τον Δήμο Εορδαίας, γι’ αυτό ας σταματήσει η καπήλευση επίκαιρων γεγονότων που το μόνο που καταφέρνουν είναι να αποπροσανατολίσουν και να διχάσουν. Οι Εορδαίοι είναι εδώ για να ακούσουν τα προγράμματα των υποψήφιων και τις προτάσεις τους για τα προβλήματα τις καθημερινότητας του πολίτη και της πόλης ………. ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ.

    • Επίκαιρο γεγονός η Ελληνικοτητα της Μακεδονίας? πας καλα ανθρωπε μου?

      ξεπούλησαν τα πάντα και τωρα έχουν το θράσος να κατεβάσουν κομματικούς υποψήφιους στην τοπική αυτοδιοίκηση?

      κανε λιγη αυτοκριτική και βγάλε τα κομματικά γυαλιά

  • Μεγάλο θράσος από το ΣΥΡΙΖΑ, μετά την καταστροφή που έφερε στην Μακεδονία, γιατί να εμπιστευτεί κάποιος τις τύχες της Εορδαίας σ αυτούς? Ποτέ!!

  • Η στήριξη από τον ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί βαρίδιο που είναι επαρκής λόγος για έναν υποψήφιο να πάει άπατος στις επόμενες εκλογές

  • Αντε αυτος θα κατεβει, ποιος θα βρεθει να μπει στις λιστες των υποψηφίων του Συριζα? ο λαός σας εχει γυρισει την πλάτη κυριοι. ξυπνηστε!

  • Όπα ρε Μακεδονομάχοι….θα πάρετε και την Πόλη με τη φόρα που πήρατε…Θα σπάσετε καμιά μέση. Ο Ζαμανίδης πήρε θέση για το Σκοπιανό (είστε τόσο μπατριώτες, που το αποκαλείτε Μακεδονικό, σαν την Ντόρα τη μαμά σας). Οπότε μπορείτε να ψηφίσετε πάλι τον Ζαμανίδη. Μπεεεε ρεεεε

  • Αξιόλογος άνθρωπος, με εμπειρία στους κοινωνικούς αγώνες. Ωστόσο, εγώ για να ψηφίσω κάποιον πλέον, θα εξετάσω με προσοχή, ποιούς συνεργάτες έχει. Θεωρώ ότι η Πτολεμαΐδα έχει χαντακωθεί μέχρι τώρα, όχι από τους δημάρχους της, αλλά από τους άσχετους εως αγράμματους συνεργάτες τους.

  • Στα social media των μελων του Συριζα, πανηγυριζουν για την υποψηφιοτητα Κοκκινιδη. Νομιζουν του κανουν καλό?

    Συριζα = ξεπούλημα της Μακεδονίας, ποιος θέλει να ταυτιστει μ αυτο το μεγάλο εθνικό θέμα που κατέληξε σε τραγωδία?

  • Ας προσευχηθουμε ολοι στο δημο εορδαιας να αναρωσει γρηγορα ο δημαρχος μας και να τον εχει καλα ο θεος να ξαναβγει γιατι ολοι αλλοι ειναι πολυ χαλια εαν θελουμε να γινει κατι στο δημο

  • Οποιοσδήποτε πηγαινει κοντρα στη θεληση του λαού, δεν εχει καμια τυχη. ο Συριζα φαλίρισε, εφθασε στο τελος της πορειας του.

  • Μαζεύτηκαν όλοι οι πατριώτες να κρίνουν μια υποψηφιότητα για τον δήμο Εορδαίας με κριτήριο την πολιτική τοποθέτηση του υποψήφιου στο θέμα των Σκοπίων ( ή όπως αλλιώς αρέσει στον καθένα να το αποκαλεί )
    Ας ψηφίσουν έναν υπερπατριώτη ή υπερσυνδικαλιστή για δήμαρχο ( δημοκρατία έχουμε ) αλλά μην συνεχίζουν να σκούζουν :
    – για τα αδέσποτα
    – για τα σκουπίδια
    – για τον ελλιπή φωτισμό της πόλης
    – για την πολιτιστική ανυπαρξία της πόλης
    – …

    Φεϊσμπουκίστικα μορφώματα ( προφανώς επιπέδου φατσοβιβλίου ) που μετρούν την επιτυχία τους σε λάικ ( λάικ-ιστές και στο ψηφιακό κόσμο τελικά ) θέλουν να δημιουργήσουν κλίμα.
    Εμπρός αδέλφια για έναν Μακεδόνα δήμαρχο στην πόλη των σκύλων και των σκοταδιών.

    Στάθη προχώρα … και μόνο που θα τους βάλεις να μετρούν ποιος έχει μεγαλύτερο τον πατριωτισμό του ως κριτήριο για την εκλογή του στο δήμο , είναι επιτυχία.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.