kozan.gr: Κώστας Μίχαλος από την Κοζάνη: «Σε αυτή τη μεταμνημονιακή περίοδο, η περιοχή σας χρειάζεται ένα ορθολογικότερο στρατηγικό σχεδιασμό» (Βίντεο & Φωτογραφίες)

26 Ιανουαρίου 2019
13:32

 

Συνεχίστηκε σήμερα Σάββατο στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερικού Συμβουλίου το τριήμερο εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια ΕΒΕ Κοζάνης, παρουσία του Προέδρου της ΚΕΕΕ κ. Μίχαλου και της Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κας Ολυμπίας Τελεγιορίδου. «Σε αυτή τη μεταμνημονιακή περίοδο, η περιοχή σας χρειάζεται ένα ορθολογικότερο στρατηγικό σχεδιασμό», σημείωσε ο κ. Μίχαλος στην ομιλία του.




12 σχόλια

  • Ρε τους Μακεδονομαχούς του Ε.Β.Ε. βγάζουν ανακοινώσεις για την Μακεδονία αλλά πρώτοι για φωτογραφίες δίπλα στην κυρία Τελιγιορίδου που παρέδωσε το όνομα με τους υπόλοιπους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τελικά δίκιο είχαν αυτοί που έλεγαν ότι πάτε στο επιμελητήριο μονο για αυτοπροβολή και να είστε μεθαύριο και υποψήφιοι κλαι σε άλλα πόστα….
    Υ.Γ. kozan πέρασε μην μας κόψεις πάλι

  • Σε αυτή τη μεταμνημονιακή περίοδο…..,ως σχήμα λόγου; εκτός και αν «με ένα νόμο και σε ένα άρθρο» «Βγήκαμε από τα μνημόνια» και συνεχίζουμε ακάθεκτοι συμπορευόμενοι με δανειστές, «εταίρους» και «θεσμούς» .

  • Που είναι τα μέλη του ΕΒΕ; Αντιδήμαρχοι, δημοτικοι σύμβουλοι, περιφερειακοι σύμβουλοι, λοιποι φορείς της πόλης; όλοι εξαφανισμένοι

  • Μπράβο στον Σαρρή θεωρεί δικιά του την υπουργό …. Μπράβο άξιος μαζί μάλλον πούλησαν την Μακεδονία…. εκεί στην ΝΔ τον ακούτε που τον στηρίξατε κιόλας…ντροπή ….

  • Κύριε Μίχαλε φτάνουν ποια τα γενικόλογα και οι αοριστολογίες.
    Ο επαγγελματικός κόσμος σβήνει,οι επιχειρήσεις κλείνουν η μία μετά την άλλη,οι κατασχέσεις και οι δεσμεύσεις λογαριασμών στις τράπεζες δεν έχουν σταματημό.
    Και αντί να ορθώσετε ανάστημα ως εκπρόσωπος αυτών των ανθρώπων ασκείται ”δημοσιοσχετίστικη” πολιτική
    Φτάνει ποια ο εμπαιγμός κάντε αγώνα ουσίας!

  • Μάλλον το ΕΒΕ δεν έχει καταλάβει το ρόλο του ποιους εκπροσωπεί και τι πρέπει να πράξει και μόνο ότι δεν Κάλεσε τα μέλη του που είναι οι επιχειρηματίες και επαγγελματίες.Αλλά Κάλεσε περιφερειακούς και δημοτικούς άρχοντες αυτό δείχνει ότι δεν έχουν αντιληφθεί το ρόλο και την ευθύνη που έχουν αναλάβει και Η Αποτυχία τους είναι διαγραμμένοι από τους ίδιους διότι εγώ ως επιχειρηματίας Δεν θα θελα να μαι μέλλος και δεν θα ήμουν μέλος εάν δεν ήταν υποχρεωτικά κάποια πράγματα κύριε Σαρρή ο ρόλος σου είναι κοντά στους επιχειρηματίες και όχι στους τοπικούς άρχοντες και σε αυτούς τους ανθρώπους που νέμονται καρέκλες μόνιμα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.