kozan.gr: Βίντεο αναγνώστη: “Τραγική η κατάσταση του κεντρικού δρόμου από Μαυροδένδρι προς διασταύρωση Κοζάνης – Πτολεμαΐδας, από τύχη κυκλοφορούν τα αυτοκίνητα”

26 Ιανουαρίου 2019
14:31

Τραγική η κατάσταση του κεντρικού δρόμου από Μαυροδένδρι προς διασταύρωση Κοζάνης – Πτολεμαΐδας, από τύχη κυκλοφορούν τα αυτοκίνητα.

11 σχόλια

  • Επειδή παντού τα ίδια χάλια είναι, καταλαβαίνεις ότι είτε είναι χωριό του είτε όχι, γραμμένους μας έχει. Αδιαφορία το λένε φίλε μου!

  • Γρήγορα ξεχνάς δήμαρχε, πριν χρόνια που σε άφηνε το λεωφορείο στην διασταύρωση και περπατουσες όλο τον δρόμο για να φτάσεις σπίτι,
    Βέβαια τότε δεν υπήρχαν τα μέσα για τον καθαρισμό του δρόμου.
    Οπισθοδρομικη κ βαθιά νυχτωμενη εκεί στον δήμο

  • Το γνωστό σημείο με τα ανεμοσούρια. Πόσο δύσκολο είναι να μπει ένας χιονοφράχτης σε αυτό το σημείο; Μιλάμε για 50 μέτρα που απομονώνουν ένα χωριό. Έλεος

  • Η κατάσταση προς Μαυροδεντρι είναι πολύ χάλια πολύ χιόνι, καταρχήν έχει τέτοιο ανεμοσουρη που όσο κ αν καθαρίζουν τον δρόμο δν βλέπεις για να ανέβεις στο χωριό όχι ότι το καθαρίζουν αλλά λέμε τώρα.

  • Αν το καθαρίζουν άνθρωποι με γνώση τις συγκεκριμένης κατάστασης δεν θα υπάρχει πρόβλημα απλά μιλάμε για αχαμπαριστους. ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΈΝΟ ΧΙΌΝΙ ΑΠΌ ΤΟΝ ΝΟΤΙΑ, ΜΟΝΟ ΑΠΌ ΤΟ ΝΌΤΙΑ

  • προς όλους τους παραπάνω σχολιαστές :

    για τον αποχιονισμό του συγκεκριμμένου δρόμου υπεύθυνη είναι η Π.Ε. Κοζάνης δηλ. οι κ.κ. Πλακεντάς, Καρυπίδης και ο Δντης Τ.Υ. συντήρησης του δρόμου και όχι ο Δήμαρχος !!!!

    • Σωπα βρε γιατί εμείς σε πιο Δήμο ανήκουμε δλδ? Ο δρόμος για Μαυροδεντρι που μπαίνει στο χωριό είναι χάλια υπεύθυνος είναι ο δήμος είτε σας αρέσει είτε όχι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.