kozan.gr: Στην εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας της ΕΠΣ Γρεβενών βρέθηκε, σήμερα Σάββατο 26/1, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβαν Σαββίδης (Φωτογραφίες)

26 Ιανουαρίου 2019
19:27

 

Ξεχωριστή υποδοχή στον Ιβάν Σαββίδη επιφύλασσαν  οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στα Γρεβενά, σήμερα Σάββατο 26 Ιανουαρίου, στην ετήσια κοπή πίτας της ΕΠΣ Γρεβενών. Κατά την άφιξή του του ο Ιβάν Σαββίδης αποθεώθηκε από φίλους του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν εκεί ενώ λίγο νωρίτερα με πρωτοβουλία του πρόεδρου της ΕΠΣ Γρεβενών, είχε συνάντηση με επιχειρηματίες, όπου του παρουσίασαν τα πλεονεκτήματα και τα προϊόντα της περιοχής, (χινοδρομικό, αθλητικό κέντρο, βιολογικά προϊόντα, μανιτάρια κλπ) στοχεύοντας σε μια πιθανή επένδυση του.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά την ομιλία του, τόνισε.. «Αυτή η περιοχή, είναι περιοχή μανιταριών. Είναι πλούσια σε ποικιλία μανιταριών. Δοκίμασα και ήταν νόστιμα. Ελπίζω ότι θα βρούμε μία λύση, για να μπορώ κι εγώ να γίνω χρήσιμος και να βρεθεί μία αμοιβαία ωφέλεια. Σε κάθε περίπτωση, εδώ είναι τόσο ωραία η ενέργεια και μπορώ να πω ότι με κερδίσατε» ενώ υποσχέθηκε στον πρόεδρο της ΕΠΣ Γρεβενών πως θα ξανάρθει σύντομα.

Φωτογραφίες & βίντεο greveniotis.gr

17 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.