kozan.gr: Η πρόσκληση, με το λογότυπο του συνδυασμού “Δύναμη Προοπτικής, του Φώτη Κεχαγιά, για την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου

26 Ιανουαρίου 2019
16:49

 

Η πρόσκληση, με το λογότυπο του συνδυασμού “Δύναμη Προοπτικής, του Φώτη Κεχαγιά, για την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου.

13 σχόλια

  • ΦΩΤΑΡΑ,Θ΄ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΣΟΥ (ΚΑΙ) ΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ!!! ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΨΗΦΟΥΣ(ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΛΛΗΛΟΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΞΕΣΠΑΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ) ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΔΙΕΜΒΟΛΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΟΥ ΘΗΤΕΙΑ ΩΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ!!!

      • ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΕΙΔΗΣΗ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΕΧΑΓΙΑΣ-ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑΣ,ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΛΩΤΟΦΑΓΟΥ.ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ.ΟΛΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΠΥΡΕΤΩΔΩΣ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΝΙΣΜΕΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ (ΔΕΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΝΔ ΜΕ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ-ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ).
        ΟΠΟΤΕ ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ 13 ΦΛΕΒΑΡΗ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΟΥ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΓΚΕΛΟ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙΣ!!!

  • Είμαι περίεργος να δω πόσοι και ποιοι θα πάνε.
    Φώτη όλα εδώ πληρώνονται.
    Για σένα ήρθε η ώρα τώρα με την υποψηφιότητά σου.
    Να δεις πόσα απίδια χωράει ο σάκος.

    • Μηπως σε φοβισε η υποψηφιοτητα του;Ο ανθρωπος μαλλον θετικο εργο αφησε ως αντιπεριφερειαρχης του Καρυπιδη.Κυριος πηγε και κυριος φευγει απο κει,καθως ο Καρυπιδης επαψε να ειναι ανεξαρτητος αλλα στο εξης συριζαιος.Και στο βαθυτερο παρελθον παντα επιδιωκε ρηξεις εκει που επρεπε.Οποτε που κολλανε τα απιδια και που ο σακκος;

  • Ηρθε και η ωρα του φωτη κεχαγια, θα κλαινε και οσοι τον ειχσν ψηφισει εως τωρα περιφερεια. Εδωσε εξετασεις και εμεινε μεταξεταστεος. Δεν νομιζω να μπορεσει να σχηματησει ψηφοδελτιο.

  • Αγαπητε φωτη απο οτι βλειπεισ κανεισ δεν ασχολειται μαζι σου αυτο σημαινει την τεταρτη θα ειναι τρει και ο κουκοσ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.