Κοζάνη: Θόδωρος Καρυπίδης: Εμείς ανοίγουμε τα σύνορα δεν μπορεί να είμαστε φοβικοί με τους γείτονες μας

28 Ιανουαρίου 2019
09:50

Να ενώσουμε δυνάμεις και να ξεπεράσουμε τις όποιες αγκυλώσεις του παρελθόντος, σε ένα υγιείς επιχειρηματικό περιβάλλον με ανοιχτές τράπεζες  και σταθερή φορολογική πολιτική, τόνισε από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θόδωρος Καρυπίδης στην διάρκεια του χαιρετισμού του στην επετειακή εκδήλωση για τα 100 χρόνια του Επιμελητηρίου Κοζάνης. Ο κ. Καρυπίδης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα 100 χρόνια του Επιμελητηρίου καθώς και στο επιχειρηματικό δαιμόνιο των ανθρώπων της περιοχής που άνοιγαν δρόμους συνεργασιών προς τα Βαλκάνια, όπως είπε με αφορμή και την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών, θα δώσει δυνατότητες στις επιχειρήσεις για να αναπτυχθούν περισσότερο.  «Εμείς ανοίγουμε τα  σύνορα  δεν μπορεί να είμαστε φοβικοί με τους γείτονες μας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Καρυπίδης στάθηκε ιδιαίτερα στο ταμείο ανάπτυξης,  που αναμένονται όπως είπε να ξεκινήσουν  σύντομα οι διαδικασίες ώστε να  βοηθηθούν οι τοπικές επιχειρήσεις που το έχουν ανάγκη.

Ο Περιφερειάρχης  Δυτικής Μακεδονίας σημείωσε ακόμα ότι θα πρέπει να μάθουμε από τα λάθη του παρελθόντος και να προχωρήσουμε, με πρωτοβουλίες  σε στέρεες βάσεις με ανοιχτές τράπεζες και ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους επιχειρηματίες του τόπου μας αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

20 σχόλια

  • Εχει δίκαιο , θα πρεπει να μάθουμε απο τα λαθοι του παρελθόντος. Δεν περί πει να ψηφίσουμε ποτέ ξανα Καρυπιδη ούτε για πρόεδρο στον σύλλογο μας. Την προδοσία δεν μπορούμε να την χαρακτηρίσουμε εμπορική ευκαιρία

  • Όταν 4 χρόνια τώρα δεν έχεις κάνει τίποτα για την επιχειρηματικότητα και τις επιχειρήσεις, είσαι τελευταίος στο ΕΣΠΑ και πρώτος στην ανεργία και τη φτώχεια, το τελευταίο πράγμα για το οποιό δικαιούσαι να μιλάς είναι η επιχειρηματικότητα και η ανάπτυξη. Πόσο μάλλον όταν έχεις στρώσει το χαλί για το ξεπούλημα της ΔΕΗ και της Μακεδονίας. Για να υπάρξουν υγιείς επιχειρηματικές συνεργασίες στα Βαλκάνια, πρέπει να γίνονται με ίσους όρους, όχι με τέτοιες διαφορές στη φορολόγηση των επιχειρήσεων. Μάθαμε μια λέξη “τα συγκριτικά πλεονεκτήματα” και την αναφέρουμε με κάθε ευκαιρία… Βαρύγδουπες ομιλίες, αέρας κοπανιστός για άλλη μια φορά…

  • Τόσα χρόνια ακούμε για ταμείο ανάπτυξης, συγκριτικά πλεονεκτήματα, αξιοποίηση των λιμνών, τουριστική ανάπτυξη. Στην πράξη βλέπουμε ξεπούλημα της Δεή και της Μακεδονίας, πρωτιά στην ανεργία, απραξία, και ροές προσφύγων.

  • Ότι πει ο μπαμπας από Μαξιμου.Αλλιως έχει ντα .Αυτά έλεγε ως δημοσιογράφος;.Η Κολούμπια στο ΣΥΡΙΖΑ έγινε Ολυμπιακό άθλημα με πολλές διακρίσεις

  • ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ,ΔΕΗ,ΣΧΟΛΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ,Ε 65, ΓΕΦΥΡΕς, ΥΔΡΕΥΣΕΙΣ – ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ, ΔΡΟΜΟΙ, ΑΡΔΕΥΤΙΚΑ,ΤΟΕΒ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑ ….ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΡΟΛΑΚΙΑ ΤΗΝ ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΚΟΤΗΤΑ…..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

  • Ο περιφεριαρχης που δεν έκανε τίποτα για να μειωθεί η ανεργία που ξεπούλησε ΔΕΗ και Μακεδονία τώρα που μας αποχαιρετά θα κάνει πολλές δηλώσεις. Απο έργα δεν ήτανε τίποτα τώρα θα μας χορτάσει με λόγια

  • Ταμείο ανάπτυξης ακούμε 4 χρόνια τώρα και ταμείο ανάπτυξης δεν βλέπουμε! Ξέχασε να αναφέρει το νέο αφήγημα για τα νέα κινηματογραφικά στούδιος και το καϊλάριγουντ!

  • ανοιχτά σύνορα,μόνο για πρόσφυγες οραματίζεστε καρύμπα,όχι για επενδύσεις που ποτέ δεν πρόκειτε να έρθουν,με τα μυαλά που κουβαλάτε,ούτε σε 500 χρόνια.

  • Ντροπή σου να πιάνεις εκείνους τους ανθρώπους στο στόμα σου.Εκείνοι ήταν καλοί πατριώτες και καλοί έμποροι,εσύ απλώς πούλησες την πατρίδα,μια πατρίδα που σε δέχτηκε μα αποδείχτηκες ανάξιος της.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.