Πτολεμαΐδα: Με τη βελτίωση του καιρού ξεκινούν οι εργασίες στο Κέντρο των ΑΜΕΑ

28 Ιανουαρίου 2019
10:58

Δύναμη στο Σύλλογο Γονέων – κηδεμόνων φίλων ατόμων με αναπηρία Δ. Μακεδονίας  για τη συνέχεια του έργου του, που το διάστημα αυτό περιστρέφεται γύρω από την έναρξη των εργασιών του « Κέντρου διημέρευσης Ημερήσιας φροντίδας Ατόμων με ειδικές Ανάγκες και Στέγης υποστηριζόμενης διαβίωσης Ατόμων με νοητική υστέρηση», έδωσε ο Σύλλογος Κρητών και φίλων Κρήτης Πτολεμαίδας, τιμώντας, την πολύτιμη και ανιδιοτελή του προσφορά στο αναπηρικό κίνημα της περιοχής και όχι μόνο. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του τιμώμενου Συλλόγου Στέλιο Αντωναρίδη, κατά τη διάρκεια της χθεσινοβραδινής κοπής πίτας του Συλλόγου Κρητών και φίλων Κρήτης Πτολεμαίδας, η έναρξη των εργασιών στο κτήριο του Παλαιού Γηροκομείου, εξαρτάται από τη βελτίωση του καιρού, και αυτές περιλαμβάνουν, την ανακατασκευή του οικήματος, τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου, την εγκατάσταση του εξοπλισμού.

EΡΤ Κοζάνης

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.