kozan.gr: Παρασκηνιακός ανταγωνισμός(;) για την υλοποίηση του ΣΤΟΥΝΤΙΟ Οπτικοακουστικών Μέσων στις εγκαταστάσεις του ΑΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ.

28 Ιανουαρίου 2019
12:22

Σε ανάρτησή του στο facebook, πριν από λίγες μέρες, ο βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης, Θ. Μουμουλίδης, έγραψε: ΝΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΕΡΓΟ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! Με χαρά διαβάζω το ενδιαφέρον του Περιφερειάρχη Δ.Μακεδονιας Θόδωρου Καρυπιδη να υιοθετήσει την πρόταση μου για δημιουργία ΣΤΟΥΝΤΙΟ Οπτικοακουστικών Μέσων στις Εγκαταστασεις του ΑΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ. Ήδη την πρόταση έχει υιοθετήσει η ΔΕΗ με δημόσια δήλωση του Διευθύνοντος συμβούλου και Προέδρου ΜΑΝΩΛΗ Παναγιωτάκη. Η υλοποίηση του ένα λόγω σχεδίου θα αποτελέσει το μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο στη Μεταλιγνιτική εποχή, θα δημιουργήσει εκατοντάδες θέσεις εργασίας και θα αλλάξει θεαματικά την οικονομία και την εικόνα της περιοχής! ΕΛΠΙΖΩ οι ειδήσεις πλέον γύρω από την εξέλιξη του εν λόγω εγχειρήματος να είναι πυκνές και αισιόδοξες.”

H αναφορά περί “υιοθέτησης”  της πρότασής του, μόνο τυχαία δεν είναι, τη δεδομένη χρονική στιγμή, από πλευράς του Θ. Μουμουλίδη,  καθώς ο Περιφερειάρχης, Θ. Καρυπίδης, ο οποίος φέρεται να έχει αναλάβει προσωπικά το στοίχημα  υλοποίησης του συγκεκριμένου έργου – επένδυσης στην περιοχή, ενδεχομένως να “σκεπάσει” τη συμβολή οποιουδήποτε άλλου στο συγκεκριμένο κομμάτι. Ας μην ξεχνούμε πως ο Θ. Καρυπίδης είχε ενοχληθεί, πάρα πολύ,  για τη μη αναφορά, από πλευράς Παναγιωτάκη, στη δική του συμβολή για την αξιοποίηση τού ΑΗΣ Πτολεμαΐδας ως κινηματογραφικό στούντιο, όταν ο τελευταίος είχε επισκεφτεί την περιοχή, γεγονός που αποδεικνύει πόσο πολύ ενδιαφέρεται για το εν λόγω θέμα.

 

 

5 σχόλια

  • Ακόμα δεν πρόλαβαν να συζητήσουν για το καϊλάριγουντ και ήδη τρώγονται για το ποιός πρωτοείχε την ιδέα! Το ερώτημα είναι αν θα γίνει ποτέ πραγματικότητα και αν θα είναι βιώσιμο ένα τέτοιο εγχείρημα, σε μια χώρα με τέτοιους φορολογικούς συντελεστές που αποθαρρύνουν τυχόν επενδυτές, την ώρα που η γειτονική Βουλγαρία έχει κάνει άλματα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.