kozan.gr: Ο Πρόεδρος του Εκθεσιακού Κέντρου Δ. Μακεδονίας για την επερχόμενη ανεξαρτητοποίηση του Π. Κάλφα, από το συνδυασμό του Ν. Σαρρή, στο ΕΒΕ Κοζάνης – Αποδίδει την ανεξαρτητοποίησή του στα γεγονότα αντιπαράθεσης που σημειώθηκαν στην επετειακή εκδήλωση του ΕΒΕ Κοζάνης, με αφορμή τις αναφορές στη Συμφωνία των Πρεσπών

28 Ιανουαρίου 2019
12:32

Ο Πρόεδρος του Εκθεσιακού Κέντρου Δ. Μακεδονίας, K. Kαλεντηριάδης, παίρνει – δημόσια – θέση για την επερχόμενη ανεξαρτητοποίηση του Π. Κάλφα από το συνδυασμό του Ν. Σαρρή (διαβάστε εδώ τι έγραψε η στήλη “Χύτρα ειδήσεων) κι αποδίδει την ανεξαρτητοποίησή του στα γεγονότα αντιπαράθεσης που σημειώθηκαν στην επετειακή εκδήλωση του ΕΒΕ Κοζάνης, με αφορμή τις αναφορές στη Συμφωνία των Πρεσπών. Όπως γράφει στο προσωπικό του προφίλ στο facebook: “Καθαρός , έντιμος και πάνω απ’ όλα αγωνιστής χρόνια . Έκανε ότι καλύτερο μπορούσε να κρατήσει την διοίκηση ενωμένη αλλά δυστυχώς κάποιοι ξέχασαν ότι το ΕΒΕ είναι ένας θεσμός όπου πρέπει να βρίσκετε κοντά στον επιχειρηματία και να διεκδικεί ότι καλύτερο μπορεί άσχετα με τις πολιτικές πεποιθήσεις του καθένα εκεί μέσα .Η Μακεδονία είναι μια και είναι Ελληνική . Η Μακεδονία θα μείνει και θα είναι για μας αλλά και για όλη την υφήλιο Ελληνική . Ο μέγας Αλέξανδρος ήταν , είναι και θα είναι Έλληνας . Αλλά σε μια εκδήλωση εορτασμού 100 χρόνων , έχοντας καλεσμένους απ’ όλη την χώρα αλλά και επιχειρήσεις που περίμεναν ώρες στα τραπέζια , κάνοντας την τιμή να μας περιμένουν , δεν μπαίνεις στην διαδικασία μιας κομματικής αντιπαράθεσης .Θέλω να ζητήσω μια μεγάλη συγνώμη σαν μέλος της Διοίκησης του ΕΒΕ , σαν πρόεδρος του εκθεσιακού κέντρου Δυτικής Μακεδονίας αλλά πάνω απ’ όλα σαν άνθρωπος, σε όλους αυτούς που σε καμία περίπτωση δεν ήρθαν εκεί να μας τιμήσουν με την παρουσία τους για να ακούσουν αυτά που ειπώθηκαν” .

9 σχόλια

  • Αφού η εκδήλωση κομματικοποιήθηκε και ξέφυγε από τα επιχειρηματικά πλαίσια, για την προσωπική προβολή κάποιων, τώρα άρχισαν τα όργανα… ας πρόσεχαν…

  • Είχε 30 ρε γατάκι γιατί κατέβηκε χωρίς καμία κομματική ταμπέλα και χωρίς καμία στήριξη . Μόνος του απέναντι σε όλους . Τον στυριξαμε όσο μπορούσαμε γιατί εμείς τον βάλαμε με τον Μόσχο . Τιμή μας και καμάρι μας . . Μπράβο Κοσμά . Άξιος αγόρι μου . Έτσι είναι . Σεβασμός σε μια εκδήλωση . Κατάλαβες γιατί δεν ήθελα να έρθω στην εκδήλωση . ; Είμαι μαζί σου σε ότι κι αν κάνεις από δω και πέρα . Είσαι παληκάρι

  • ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΘΕΣΕΙΑΚΟ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΧΛΙΑΠΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΛΙΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΩΝ 29 ΨΗΦΩΝ.

    • 36 πήρε στους 64 του εμπορικού . Για να τα λέμε κι αυτά . Νομίζω ότι ήταν ο μόνος που βάσει ποσοστού πήρε πάνω από 50% στον κλαδο του .. που να ειχε και ότι είχαμε εμείς οι άλλοι .. αν και με πείραξε που δεν εκλέχτηκα να ξέρεις ότι σε θεωρώ άξιο . Μπράβο σου.

  • Χαχαχαχ ξανά χτύπησαν η γνωστοί άγνωστοι . Έχουμε ένα μήνα διοικητικό στο εκθεσιακό και ήδη ρυθμίστηκε το χρέος στο ΙΚΑ , ετοιμάζετε και η ρύθμιση στην εφορία , και συζητάμε για δύο πανελλήνιες κλαδικές εκθέσεις. Ξεκαθαρίζει το τοπίο με τους εργαζόμενους , άρχισε απογραφή υλικών , ήδη έχει γίνει το αίτημα προς την πυροσβεστική για τα δέντρα περιμετρικά του χώρου που έπρεπε να κοπούν από το 2015 , και πολλά άλλα που δεν θα αναφέρω εδώ . Ένα χρόνο που δεν έγινε τίποτα γιατί κάποιοι δεν θέλανε να γίνει , έχεις να πεις κάτι εκλεγμένε των 350 ψήφων που η ανυπαρξία σας δεν έχει τελειωμό?

  • Παντού και πάντα θα αποδοκιμάζουμε τους προδότες που ψήφισαν την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών Και στα επιμελητήρια και στους δρόμους και στις περιφέρειες και στις εκλογές Αφήστε τα τακτ και της ευγένειες πρέπει να φύγουν Τέλος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.