kozan.gr: Δ.Σ Σερβίων – Βελβεντού: Σ. Μπρουσιόβας σε δήμαρχο Α. Κοσματόπουλο: “Πολύ σε ανεχτήκαμε, σήκω και φύγε. Ούτως ή άλλως σε τρεις μήνες θα φύγεις. Να ησυχάσουμε. Μας έχεις ζαλίσει” (Βίντεο)

30 Ιανουαρίου 2019
06:42

 

Ένταση σημειώθηκε στην χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Σερβίων – Βελβεντού, όταν κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τη σύναψη δανείου 2.000.000 €, για την ισοσκέλιση του προϋπολογισμού 2019 του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού, η κα.  Bιβή Μπουμπουρέκα, πρόεδρος του συλλόγου γονέων του δημοτικού ωδείου Σερβίων, που βρισκόταν στο ακροατήριο, ρώτησε το δήμαρχο Α. Κοσματόπουλο, αν έχει πληρώσει τις οφειλές του προς το δήμο σε ό,τι αφορά τους λογαριασμούς του νερού. Ο κ. Κοσματόπουλος ανέφερε ότι αυτή η ιστορία είναι σε εξέλιξη και κάποιοι θα πάνε στον Εισαγγελέα, με την αντιπαράθεση να συνεχίζεται. Σε κάποια στιγμή, ο δήμαρχος, φανερά εκνευρισμένος,  όταν ο πρόεδρος του Δ.Σ. Σ. Παπαδόπουλος, προσπάθησε να το διακόψει και να “κλείσει” το θέμα, είπε: “Όχι, όχι, όχι. Ο κάθε καραγκιόζης βγαίνει και λέει”. Η αναφορά αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση του δημοτικού συμβούλου, της μείζονος αντιπολίτευσης, Σωκράτη Μπρουσιόβα, ο οποίος και  του ζήτησε να ανακαλέσει, λέγοντάς του: “Πάρτο πίσω τώρα ….Πολύ σε ανεχτήκαμε, σήκω και φύγε. Ούτως ή άλλως σε τρεις μήνες θα φύγεις. Να ησυχάσουμε. Μας έχεις ζαλίσει”, ενώ η ένταση επεκτάθηκε και με αντιπαράθεση  με τον πρώην Πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Σερβίων Γ. Κοκκινίδη, που  βρισκόταν στο ακροατήριο. Δείτε το βίντεο:

To απόσπασμα είναι από βίντεο του live-avles.tv

Ένα σχόλιο

  • Πολύ τον ανέχτηκε αλλά για την Νεράιδα ψήφισαν το ίδιο..Από την ψήφο του Μπρουσιώβα δεν εγκρίθηκε το σχέδιο οικιστικής ανάπλασης..Ντροπή..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.