Γρεβενά: Βανδαλισμός σε αυτοκίνητο συμπολίτη μας (Φωτογραφίες)

30 Ιανουαρίου 2019
11:49

 

Εικόνες βανδαλισμού αντίκρισε σήμερα το πρωί εξω από στο σπίτι του, ο συμπολίτης Θ.Β., όπου άγνωστοι δράστες έσπασαν τα τζάμια του ΙΧ αυτοκινήτου του

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, πρόκειται για στοχευμένη ενέργεια ενώ οι έρευνες της Αστυνομίας επικεντρώνονται σε κάμερες ασφαλείας αλλα και μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής.

Παρακαλείται όποιος έχει αντιληφθεί κάτι να επικοινωνήσει μαζί μας

Σαν τοπικό ΜΜΕ εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας σε τέτοιες ενέργειες και ειδικά σ αυτή τη περίπτωση που με το συγκεκριμένο όχημα εξυπηρετούνταν δυο άτομα με ειδικές ανάγκες.

Πηγή greveniotis.gr

auto v1c

auto v1

 

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.