kozan.gr: Στην αντεπίθεση ο Ν. Σαρρής (Πρόεδρος ΕΒΕ Κοζάνης) για την ομιλία του στην κεντρική επετειακή εκδήλωση, για τα 100χρόνια, στο ΕΒΕ Κοζάνης: “Εγώ μίλησα, εκείνο το βράδυ, σαν Μακεδόνας, σαν πατριώτης, σ’ αυτή την ιστορική στιγμή, γιατί αν δεν το έκανα, αυτό, δεν θα ήμουν αντάξιος της ιστορίας, των 100 χρόνων, του Επιμελητηρίου. Θα ήμουν ένας απλός κοινός πρόεδρος, όπως θέλει ο κ. Μητλιάγκας να είναι…” (Βίντεο)

31 Ιανουαρίου 2019
00:01

 

“Εγώ μίλησα εκείνο το βράδυ σαν Μακεδόνας, σαν πατριώτης, σ’ αυτή την ιστορική στιγμή, γιατί αν δεν το έκανα αυτό, δεν θα ήμουν αντάξιος  της ιστορίας, των 100 χρόνων, του Επιμελητηρίου. Θα ήμουν ένας απλός κοινός πρόεδρος, όπως θέλει ο κ. Μητλιάγκας να είναι…”, είπε, μεταξύ άλλων, ο Ν. Σαρρής, Πρόεδρος του ΕΒΕ Κοζάνης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ. του Eπιμελητηρίου, το απόγευμα της Τετάρτης 30/1, περνώντας στην αντεπίθεση απέναντι σε όσους τον κατηγόρησαν για την ομιλία του στην επετειακή εκδήλωση, για τα 100χρόνια, στο ΕΒΕ Κοζάνης και τις αναφορές του στη “Συμφωνία των Πρεσπών”. Παράλληλα, ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Κοζάνης αναφέρθηκε στα της διοργάνωσης και της επιτυχίας της εκδήλωσης, σημειώνοντας, πως:  “Αποδείξαμε ότι έχουμε ένα Επιμελητήριο δυνατό, πρωταγωνιστή κι αυτό αποδείχτηκε κι από τον κόσμο που ήρθε στις εκδηλώσεις και με τη συμμετοχή των Προέδρων απ’ όλη την Ελλάδα”.

34 σχόλια

      • ΕΛΑ ΡΕ ΝΙΚΟ ΧΑΛΑΡΩΣΕ

        ΔΗΛΑΔΗ ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ;;
        ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ!

        ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΟΣΟΥΣ “ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥΣ” ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΕΥΡΩ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ; ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ;

        • …..ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ;;…

          1.Είδαμε, πρόσφατα, μια ελληνική σημαία να καίγεται σε κοινή θέα. Kαμμία κυβερνητική αντίδραση δεν είδαμε. Εξευτελισμός και γελοιοποίηση του εθνικού μας συμβόλου. (απλό πανί η σημαία για δημοσιογράφο της εφημερίδας «Αυγή».)
          2. Η έκθεση του Στέητ Ντηπάρτμεντ ξεβρακώνει εντελώς την κυβερνητική προπαγάνδα περί απουσίας έξωθεν πιέσεων και αποκαλύπτει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο το γιατί ο κ Κοτζιάς έφερε στον κ Τσίπρα να υπογράψει μια συμφωνία γραμμένη στο πόδι, χωρίς πραγματική διαπραγμάτευση και στην πράξη εξυπηρετική μόνο για τα Σκόπια, τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ με τη Γερμανία.

  • Ανάθεμα αν κατάλαβε το ρόλο του ο Σαρης .! Ειναι δυνατόν να διευθύνει τη συζήτηση μ αυτόν τον τροπο…χτυπώντας το χέρι του και πετώντας πράγματα πανω στο τραπέζι, Λες και βρίσκεται στο γραφειο του η στο σπίτι του.!!!

      • Μάνα του ΠΑΟΚ είναι η Κωνσταντινουπολη και Θεσσαλονίκη.
        Η αεχ είναι ένα αθηνοκεντρικο μόρφωμα με πρόεδρο λαθροπετρελαιμπορα,το οποιο δουλεύει ξεκάθαρα για τα συμφεροντα του εκάστοτε ποκ.
        11 εκατομμύρια ζεστά πλήρωσε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ,σε αντίθεση με τον τζάμπα που την έριξε στη γ’εθνική και τα χρέη φορτώθηκαν στο λαο. (Πάνω από 200εκατ.)

  • ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΩΡΟΦΙΛΟΔΟΞΟΙ ΒΡΗΚΑΝ ΕΝΑ ΝΕΟ ΡΙΝΓΚ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΝ ΜΠΟΥΝΙΕΣ.
    ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ!!!
    ΟΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΕΓΩΪΣΜΟΣ ΦΕΥΓΕΙ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΣΩΦΡΟΣΥΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ!
    Η ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΧΕΙ ΣΑΡΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!
    ΑΡΡΩΣΤΙΑ!!!

  • Συγχαρητήρια κ. Σαρρή , εκφράσατε το 70 % του Ελληνικού λαού.

    Το ιδεολόγημα του νεομακεδονισμού
    Σύμφωνα το ιδεολόγημά τους η Μακεδονία του Αιγαίου είναι υπό ελληνική κατοχή και η Μακεδονία του Πιρίν υπό βουλγαρική. Το τρίτο τμήμα της “μακεδονικής πατρίδας”, η Μακεδονία του Βαρδάρη κατάφερε να απελευθερωθεί και να γίνει ανεξάρτητο κράτος.
    ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΥΓΕΡΟΣ SL-press.GR

  • Συγχαρητήρια Πρόεδρε, καιρός ήταν να μιλήσει κάποιος και να κλείνει στόματα, που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να κατακρίνουν και όχι να προσφέρουν έργο. Γιάννη σε κάνανε μάγκα που ασχολούνται μαζί σου, ίσα πέρα….

  • Να πάει στον ράφτη να τον πάρει μέτρα για να του ράψει στολή μακεδονομάχου…και στις 25 τουΜάρτη στην Παύλου Μελά για παρέλαση…

    • Τσιπροκαμμένε φόρα την κόκκινη στολή του σκοπιανοτσολιά με την περικεφαλαία και βγες για παρέλαση στα Μπίτολα σαν γνήσιος απόγονος του Βουκεφάλα!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.