kozan.gr: Ολες οι εξελίξεις με την τακτοποίηση οφειλών σε ΙΚΑ, ΔΟΥ, εργαζόμενους, ιδιώτες, ΔΕΗ και δάνεια στο Εκθεσιακό Κέντρο Δ. Μακεδονίας – Η ενημέρωση από τον Πρόεδρο του Εκθεσιακού Κέντρου Δ. Μακεδονίας – Προγραμματίζεται η 1η επίδειξη μόδας για ΑμεΑ και παιδιά με σύνδρομο down (Βίντεο)

31 Ιανουαρίου 2019
08:35

 

Ολες οι εξελίξεις με την τακτοποίηση οφειλών σε ΙΚΑ, ΔΟΥ, εργαζόμενους, ιδιώτες, ΔΕΗ και δάνεια του Εκθεσιακό Κέντρο Δ. Μακεδονίας, αναφέρθηκαν, χθες Τετάρτη 30/1, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ. του ΕΒΕ Κοζάνης, από τον Πρόεδρο, του εν λόγω φορέα, Κ. Καλεντηριάδη.

6 σχόλια

  • Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ 29 ΨΗΦΩΝ??? ΜΗΤΛΙΑΓΚΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΕΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΕΚΘΕΣΕΙΑΚΟ!!!ΧΛΙΑΠΑ ΚΡΙΜΑ ΠΗΓΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΗΝΤΕΡΙΑΔΗ!!!

  • 34 πηρε. Επίσης για να δείτε πόσο κομπλεξικοι είστε , το παιδί τρέχει οδό μπορεί και εσείς συνεχίζετε τα άκυρα σχόλια . Και ο ΣΥΡΙΖΑ για να κάνει κυβέρνηση πήρε τον καμένο . Στην δημοκρατία δεν έχει σχέση μόνο το πόσους ψήφους πήρες αλλά αν το σώμα μετά ψηφίζει κάποιον για πρόεδρο η όχι . Την φτακα που την είχατε αντιδήμαρχο και κάτι άλλους δεν μας πείραζε . Τους υπόλοιπους που είχαμε στο εκθεσιακό και δεν μας είπανε μια φορά κάτι , τους θεωρούμε καλύτερους . Είδα τι έκανε και ο Σαρρής με 49% για εμάς , εδώ κι ενα χρόνο . Μπράβο Γιάννη είμαι περήφανος που επέλεξες να συνεργαστείς με ένα τόσο αξιόλογο άτομο . Τελικά δεν πήγε χαμένη η ψήφος μου . Αν πήγαινες με τον Σαρρή , θα τον εκλεγα.. καλή πορεία σε όλους σας . Βάλτε τους τα γυαλιά

  • Εχεις τα κότσια Κοσμά να κανεις διαχειριστικό έλεγχο για την θητεία του ξαδέρφου σου.Η θα τα κάνεις γαργάρα!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.