Το ΟνειρόDrama επανέρχεται για τέσσερις τελευταίες παραστάσεις με το έργο Τίποτα Δικό Μου, του Έντουαρντ Μπόντ – Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στις 02 – 03 και 09-10 Φεβρουαρίου 2019

31 Ιανουαρίου 2019
11:19

 

Το ΟνειρόDrama επανέρχεται για τέσσερις τελευταίες παραστάσεις με το έργο Τίποτα Δικό Μου, του Έντουαρντ Μπόντ, σε σκηνοθεσία Νικολέτας Σιώμου. Σένα μέλλον που προκαθορίζεται από ένα σπάταλο παρελθόν το έργο Τίποτα Δικό Μου του Έντουαρντ Μπόντ μας εισάγει σε μια υποθετική εξέλιξη του πολιτισμού.

Χρόνος του έργου : 2077. Τόπος του έργου :χώρος κενός. Ήρωες ένα ζευγάρι που ορίζεται από το σύστημα χωρίς να του ανήκει τίποτα. Οι ισορροπίες αναταράσσονται όταν ένα τρίτο πρόσωπο εισβάλει στο χώρο και στη μνήμη.

Ένας λόγος φερμένος από το αύριο με την αντανάκλαση όμως καθημερινών μας στιγμών. Ο Μπόντ με μια πολιτική γραφή μας ταρακουνά από τη θέση μας για το αύριο που χτίζεται.

Μια παράσταση αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς και ανάγκης να ανακαλύψουμε έξω από το γνωστό.

Σκηνοθεσία-διασκευή: Νικολέτα Σιώμου
Δραματουργική ανάλυση :Ελένη Παυλίδου
Σκηνικά- σχεδιασμός αφίσας :Εύη Μιμίκου Atthis Studio
Κοστούμια: Βενετία Νάση

Μουσική επένδυση : Νικολέτα Σιώμου
Σχεδιασμός φωτισμών : Εύη Παπαμάρκου
Βοηθός σκηνογράφου : Στέλιος Χλιαράς
Φωτογραφία αφίσας: Νίκος Κρικέλης

Φωτοφραφίες Παράστασης : Χρήστος Βερίκοκος

Μαγνητοσκόπηση: Κωνσταντίνος Μανουσαρίδης

 

Παίζουν οι : Κωνσταντίνος Ιωαννίδης, Ανδριάνα Δαβιδοπούλου, Κώστας Σιδηρόπουλος

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στις 02 – 03 και 09-10 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 21:00, στο νέο χώρο μας (Βογατσικού 6 / Ωδείο Δημήτρη Δημόπουλου).
Περιορισμένος Αριθμός Θέσεων
Τηλέφωνο Κρατήσεων : 6974717720

Γενική Είσοδος 5 ευρώ


2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.